torsdag 4. oktober 2018

Jotun visir

VISIR oljegrunning klar kan brukes i den kalde årstiden, samt at den anbefales på trykkimpregnert tre. Det er også lurt å komplettere med JOTUN Impregnering for tre på ekstra utsatte steder som f. Ideell å bruke før man skal beise bart treverk ute og for å få god heft og beskyttelse mot råte. Les tester og omtaler før du kjøper.


Jotun visir

Specs: Grunning, Utendørs,. Gjør eventuelt prøveoppstrøk. VISIR OLJEGRUNNING KLAR kan overbehandles med alle Jotuns beiser, dekkbeiser og malinger.


Denne oljegrunningen benyttes før påføring av beis, som vintergrunning og på alt bart treverk - også trykkimpregnert. Den forsterker overflaten og binder løse trefibre, samt sikrer god heft for videre behandling. Grunningen binder trefibre og sørge for god heft for videre behandling, samtidig som den beskytter mot råte og svertesopp. Jotun Visir er oljebasert grunning til alt bart treverk, også trykkimpregnert. Visir oljegrunning beskytter også treverket mot UV-lys, forsterker overflaten.


Den sørger for god heft til toppstrøket og beskyttelse mot råte og svertesopper. Dokumentert beskyttelse, hindrer fukt og råte. Svar: Da må du først vaske over med JOTUN KRAFTVASK.


Deretter går du over med en stiv børste for å fjerne løse trefibre. DRYGOLIN ULTIMAT eller OPTIMAL. Fant du svar på det du lurer på, hvis ikke kan du alltid kontakte Jotuns kundeservice her og de vil svare deg.


Chat: denne tjenesten er online på dagti og besvares nærmest umiddelbart. På kveldsti helger og når chatten er offline, vil henvendelsen besvares neste arbeidsdag. Vi brukte da tilsvarende huskledning som det er på huset, og festet det på begge sider av rammeverket.


Vannavvisende, klar oljegrunning. Benyttes før påføring av beis (og som vintergrunning). Oljegrunningen brukes før påføring av dekkbeis og maling.


En oljebasert grunning som benyttes på alt bart treverk, også. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Ut fra svarene ser det ut til at det lønner seg å grunne og at jeg da velger Jotun. Blir da lettere å male når grunningen er pigmentert, fremfor klar grunning, når man kan se grunningen.


Men den klare ser ut til å gi bedre feste på den pløyde delen av panelet. Motvirker angrep av råtesopp. På toppen brukte vi de samme plankene som på terrassegulvet. Sofaen ble solid håndverk, enkelt å lage selv.


Jotun visir

Den spesielle pigmenteringen beskytter treverket mot skadelig UV-lys og har en farge som ligner treverk. Produktet inneholder middel mot råte- og svertesopper. Forsterker overflaten og gjør den vannavvisende.


Sikrer god heft for videre behandling. Optimal kan også benyttes på tidligere oljebeiset, dekkbeiser, eller malt treverk, også trykkimpregnert materiale. Visir Oljegrundning Klar Lacknaftalöst opigmenterad oljegrundning för utomhusbruk.


Jotun visir

Används före applicering av lasyr på allt nytt och väderslitet trä, även på tryckimpregnerat. Jeg har brukt Jotun sin visir oljegrunning på trykkimpregnerte spiler. Gjorde dette på kvelden og ser nå at det flere steder ikke er matt, men har lagt seg utenpå treverket.


Hvordan kan jeg få dette av? Har noen bilde av hvordan treverket skal se ut etter grunning? De primer is UV-bestendig, gaat houtrot tegen en gebruikt u als voorbehandeling (impregneermiddel) onder zowel de dekkende als transparante beitsen van Jotun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg