tirsdag 23. oktober 2018

Kanalvifte bad

Egner seg som avtrekk- og tilluftsvifter i små og store rom. De er kompakte, har stor kapasitet og er enkle og montere. De tilbyr en god løsning når kapasitet og installasjonsvennlighet er viktig. I tillegg gir de en støysvak løsning da de monteres borte fra ventilasjonssonene. Easy 1kanalvifte egner seg som avtrekk- og tilluftsvifte i små og store rom.


Den er kompakte, har stor kapasitet og er enkel å montere. Hastighet kan reguleres med ekstern hastighets regulator. Baderomsvifter er i dag veldig vanlig på bad. Viftehus i solid plast.


En baderomsvifte på badet er praktisk for å få ut vanndamp og dugg, eller for å skape sirkulasjon i rommet den er montert, og bedrer med det luftkvaliteten. Vi fører i dag flere typer baderomsvifter fra Flexit og Pax og hvilken type avhenger av behov. Min far har montert en kanalvifte på kald-loftet, størrelse lik rørets dimensjon, for avtrekk i dusj. Valget av styring ble X-comfort, trådløs bryter på bad og aktuator i koblingsboks ved vifte på loft.


Alle priser i NOK inklusive merverdiavgift og offentlige avgifter. Flexit 1DFM kanalvifte Både til fra- og tilluft. Kompakt utforming med god kapasitet. Hvis du pusser opp et bad i øverste etasje, skal du ikke undervurdere den passive ventilasjonen som ligger i avtrekket. Det kan være at det faktisk er ganske bra.


Pass bare på at det er et avtrekk som går hele tiden og at det er lufting under baderomsdøra, sier Norstein. Vi kan levere kanalvifter fra dim 100mm og opp til 630mm. Standard-serien leveres for spenningsregulering, mens de større dimensjoner leveres også for frekvensregulering. Megastort utvalg og rask levering.


Kanalvifte bad

Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre baderomsløsninger her. Bis zu sparen - Dank täglich wechselnder Angebote findest du schnell passende Produkte.


The document has moved here. Monteres i lufterøret. Kanalvifte for biotoalett. For å sikre god avtrekk benyttes vifte som plasseres i det fleksible lufterøret. Designet for montering i mindre ventilasjonskanaler.


Kanalvifte bad

En kanalvifte brukes i en varme-, kjøle- eller ventilasjonskanal. Hensikten er å øke kanalens effektivitet og systemet som kanalen er koblet til. Flexit kanalvifte Easy 1er en effektiv avtrekksvifte med høy kapasitet. Er en god løsning når kapasitet er viktig. For kanaler med 125mm diameter.


Ikke egnet for kjøkkenavtrekk. Kan styres med ekstern regulator. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Kanalvifte bad

Elby har kanalvifte på lager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg