mandag 15. oktober 2018

Terrassebeis strå

Vi har merkevarene til lave priser. Kjøp terrassebeis hos Obs Bygg. Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende.


Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Trebitt Terrassebeis gir en vakker og holdbar terrasse.

Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Få uteplassen slik du vil, på enkleste måte! Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der.


Nedenfor kan du se, laste ned pdf-versjon og bla i fargekartet. TREBITT Terrassebeis lar deg velge mellom mange farger, og terrassegulvet holder seg like vakkert i flere år. Toska’s gullsmie i Porsgrunn. Pent utført arbei til en overkommelig pris (har ingen tilknytninger til sjappa, utenom å være en fornøyd kunde).


EKSOTISK TREog I vårt fargekart0finner du tolv spesielt utvalgte.

Farger som forskjønner. STRÅ treverket samtidig. På tide å tenke på uterommet. Skal du beise terrassen i år? Elle Interiør, gir deg tips til en vakker terrasse.


Den har god penetrerende og vannavisende effekt som beskytter treverket godt. Kan brukes på trykkimpregnert materiale, og både gammelt og nytt treverk. Når du i tillegg har vakre farger å velge mellom, blir valget enkelt. En liten kommentar til til problemene mine med Baron vannbasert terrassebeis. Flügger sendte en kar for å se på terrassen min.


For det første ble det sagt at det var tilstrekkelig å trekke av overskytende beis med den låsbare rullen. Hvilken terrassebeis skal du velge? På terrassen har vi jo fargen Strå. Den er ganske lysebeige, men bak på trappa ble det Skimmergrå.


Vi innreder med lys og lykter, puter og pledd og teppe på gulvet. Beige er en varm farge.

Terrassebeis er spesielt utviklet for impregnert treverk, den beskytter mot fukt, sopp og alger. Olje er ut, beis er in Mange behandler fortsatt terrassen sin med olje og må gjenta dette hvert år. Skap et deilig uterom på terrassen!


Med god harmoni mellom farger på fasade og terrasse, kan du nyte late sommerdager til det fulle! Nyt livet ute i tiden som kommer! Vi tenkte vi skulle ha Trebitt terrassebeis i naturgrå. Jotun Strå kjenner eg kvaliteten p. Velkommen til oss på Jula!


Oppdag hva vi kan tilby deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg