torsdag 11. oktober 2018

Rødvinglass

Hva skjuler seg bak trenden? ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute.


Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter rødvinsglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Leverandører som Rosendahl og Luigi Bormioli gir vinsmaken det lille ekstra.


Rødvinglass

Samle familie og venner til en hyggelig middag med god mat og vin i lekre vinglass. Vinglassene våre har forskjellige stiler og fasonger, og er rimelige vinglass. Rødvinsglass og hvitvinsglass. Men det betyr ikke at kvaliteten til vinglassene ikke er god! Vi har store, runde vinglass til rødvin og som også med fordel kan brukes til rike.


Det danske Holmegaard har en lang og stolt tradisjon, og selv den dag i dag, er noen av de beste artistene i Danmark i forbindelse med Holmegaard sin glassproduksjon. Grand Cru rødvinsglass fra Rosendahl gir vinen plass til å utvikle seg og konsentrere duften. Det enkle designet gjør glasset anvendelig sammen med mange forskjellige serviser. Denne varen er for øyeblikket utsolgt i nettbutikken, men den kan være tilgjengelig i våre andre butikker. Se om du finner nærmeste butikk i Klikk.


Det er tre sanser som er i sving når vi nyter vin: syn, lukt og smak. Det er derfor viktig at vinglassene tar hensyn til dette for å gi en optimal. Vi gleder oss til å dele julen med deg!


Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Se vårt store utvalg. Jubileumet blir ikke bedre enn med graverte rødvinsglass ! Er moren din en ekte vinkjenner?


Rødvinglass

Uansett er det på tide at dere begynner å drikke vin med stil. Dette rødvinsglasset med gravering kan designes akkurat slik du vil med navn eller tekst, slik at du får et vinglass som er helt unikt. Superlekre og glitrende vakre rødvinsglass som har en nydelig dekor med glassperler. Garantert et flott blikkfang på bordet. Glassene er lite brukt, selges fordi de bare står og samler støv.


Det ideelle glasset har tullipanform slik at vinens aroma kommer bedre frem. Champagneglass Glass til musserende viner skal være slankere enn hvit-og rødvinsglass. Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss.


Rødvinglass

Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner. Den ene har form som ligner rødvinsglass , men ofte med høyere stett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg