torsdag 4. oktober 2018

Interiørtips stue

Finn nye møbler som passer deg og ditt hjem på IKEA. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.


Se prisene for montering her.

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Trenger du hjelp til å pusse opp?


Her får du blant annet gode råd om fargesetting, bruk av dagslys, interiørkonsulentenes fargetips og fargepaletter, og annen informasjon som er bra å ha når du skal pusse opp. Har du en stor stue ? Trekk sofaen din ut i rommet! Handvärks Modular Sofa kan kombineres og arrangeres akkurat slik det måtte passe deg.


Med separate moduler – en base, en side – kan den bli så lang eller tilpasses så mange hjørner du vil. På bildet er det for eksempel to baser og tre sider, i tillegg til løse puter for ekstra komfort.

INNREDNING STUE : Et sofabord behøver ikke være stort eller massivt, flere ulike bord kan gi et lettere og mer spennende uttrykk uansett størrelse på rommet. Her er sofaen plassert for å gjøre det beste av en utsikt. En lenestol og to gode puffer sørger for at opplevelsen blir luftig. Vær vågal, bland ny design med bruktfunn og lag dine egne prosjekter! Her gir stilsikre innredere sine beste tips til hvordan du kan få en personlig stil hjemme.


INTAG, Nordsjö, Green Apple Norske stuer er mer aktive enn noen gang. Her er interiørtipsene du trenger for å få ei stue som lever ditt liv. Interiørtips for en klassisk stil i stuen Det blir feil å si at den klassiske stilen appellerer til en viss aldersgruppe – alle kan finne sin versjon som samstemmer med egen personlighet. Det nedtonede i formspråk og fargevalg gjør at de små detaljene kommer tydeligere frem enn i et interiør der sofaens rødfarge skriker mot de gule veggene, for å sette det på spissen.


Gi den en frisk fornyelse med våre beste interiørtips ! Ei raffinert lita stue der alle detaljer teller En hyttestue i skandinavisk stil. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Bo Naturlig gir deg gode råd om hvordan du skal tenke dersom du skal innrede stuen, eller ommøblere den du allerede har. Grunnprinsippene får du her.


Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff.

Dette er interiørbladet som gir deg. Annonse: Abonner på Rom123. Velg malerulle ut fra det underlaget du skal male på: Skal du male en vegg med struktur, f. En stue skal dekke flere funksjoner og behov, noe som kan gjøre den utfordrende å innrede.


Her er tipsene du kan bruke i ditt eget hjem for å få et vellykket resultat. For å få en optimal stue burde du lage en god plan før du begynner med innkjøp og innredning. En stue kan kanskje være begge deler, både avslappende og energisk siden det også er en sosial møteplass. Du kan fint ha en kald farge på veggen, og varme farger på møbler og detaljer.


Når det gjelder kjøkken, viser forskningen at vi spiser mindre i blå rom, og mer i brune, så da kommer det an på hva som er din målsetning. Bor du smått, kan du leve smart og godt. Vi er i verdenstoppen når det gjelder å pusse opp våre hus og hjem.


Du vil finne tips og råd om oppussing og vedlikehold av stue , kjøkken, soverom, bad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg