tirsdag 23. oktober 2018

Selvlysende maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Morsomt spill for voksne som trolig vil få fart på sakene. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Den selvlysende malingen kan brukes til mer enn bare moro. Fordi den kan brukes på alle typer underlag, kan du for eksempel male i trappen, slik at det blir enklere å se trinnene når det er mørkt. Og det er kjempeenkelt å gjøre!


Den brukes til markering av gjenstander som skal sees i mørke, som brytere, nødutganger og arbeidsklær. Selvlysende maling er maling som inneholder pigmenter som sender ut synlig lys. En morsom maling som absorberer lys og blir selvlysende i mørket.


Etter en stund avtar lyskraften, men om det malte eksponeres med lys igjen, blir det igjen like selvlysende. Tekstiler kan vaskes på 40°C etter tørking. Variantene viser kuløren på den selvlysende fargen.

Fargenyansene kan variere noe avhengig av hvor mye malingen har blitt aktivert. På bildet i øverste venstre halvdel vises fargen slik den ser ut i dagslys, på nederste høyre halvdel vises fargen hvordan den ser ut i mørket. Flouriserende maling , som er selvlysende i mørke. Super flot når det lyser op i mørket. Så hvis der skal males figur på vægen i børneværlset så kan de nu lyse op når det er mørkt.


Glow in the Dark fargestifter reagerer i UV-lys (blakclight), men fungerer også som selvlysende maling , ved at den lades i vanlig dagslys. Har du ikke blacklight, er altså dette malingen du vil ha. Hurtige og punktlige leveranser. Se mer og kontakt oss her!


Den kan også tones, men det vil redusere den selvlysende effekten, så kun en liten mengde pastellfarver bør anvendes. Fluoriserende maling som lyser når lyset slukkes. Velegnet til lyse flater. Jo flere lag - jo større effekt. Relevans Pris - Lavest.


Sammen med et gresk nanoteknologifirma har nordmennene utviklet en ny type selvlysende maling , som man håper vil slå an hos vei- og luftfartsbransjen. Produktet kommer i en tid hvor det stadig tenkes alternativt rundt veimerking, og hvor det også internasjonalt testes ut produkter som kan gi bedre sikt når det er mørkt. Det er snakk om å male tunnelveggene med selvlysende maling tre meter opp på veggene, samt merking i veibanen.


Skandinavia og Polen For to år siden gikk den første traileren med produkter til Polen. I tillegg er de allerede etablert med eget selskap i Danmark og Sverige.

Gå på opdagelse i vores hobbyartikler og find bl. Vi har flere skønne produkter og idéer, end du drømmer om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg