torsdag 11. oktober 2018

Saueskinn sitteunderlag

Oppdag vårt store utvalg av saueskinn. Ulike varianter og størrelser! Finn saueskinn sitteunderlag nå på Kensaq. Fantastisk deilige saueskinn!


Vi har myke og komfortable saueskinn i 1 rene naturprodukter, som gjør de slitesterke og selvrensende, men de kan også vaskes i maskin.

Legg i ønskeliste Sammenligne. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Saueskinn sitteunderlag 30x40. Deilig og mykt sitteunderlag av saueskinn. Perfekt for både ute og innebruk.


Bruk de i sofaen og godstolen, eller ta de med ut og bruk de rundt bålet. Finn din favorittfarge, eller miks og match etter eget forgodtbefinnende.

Longwool sitteunderlag. Våre kvalitetsskinn er mulesingfrie og kommer fra bønder som ivaretar dyrenes velferd. Her finner du Norske Reinsdyrskinn og vakker myk Pelssau. Vi selger også saueskinn og sittelapper fra Spælsau som kommer fra Færøyene. De myke saueskinnene og fellene våre skaper en varm og hjemmekoselig stemning.


I sortimentet finner du både ekte saueskinn og kunstskinn. Materialer med forskjellige strukturer skaper fine kontraster og koselig stemning. Fellene kan brukes på forskjellige måter, for eksempel som teppe, sitteunderlag eller drapering over lenestoler.


Ved bestilling av skinnfeller må man ha i bakhodet at hvert dyr er unikt med sine fargesammensetninger. Ingen saueskinn er like og hver skinnfelle blir helt enestående. Dette er bare et hyggelig innslag i en gavesammenheng. Velg blant kategoriene under.


Sitteunderlag i saueskinn. Mykt og varmt sitteunderlag i hvitt saueskinn. Fint som sitteunderlag på stolen eller benken.


Registrer navn og e-post og vi svarer på din henvendelse så raskt som mulig, normalt i løpet av 1-virkedager (arbeidsdager).

Lena har begynt enkelt, har delt opp et lite hvitt saueskinn og laget to deilige sitteunderlag. Det ene er firkantet, mens det andre er ovalt. Skinnene er kantet med teppesting.


Selger fra mitt skinnverksted diverse skinn: (Har inngått forhandleravtale med Granberg Garveri AS) Gunstige og konkurrerende priser. SKINN er alltid god å ha. Reinsdyrskinn av forskjellig sort er for eksempel veldig populære produkter, og vi har både prydskinn og impregnerte skinn som kan brukes som sitteunderlag.


Spælsau, villsau, blæset sau, pelssau og norsk dalasau er hovedkategoriene av saueskinn vi har tilgjengelig. Under hver kategori finnes det selvfølgelig forskjellige fargekombinasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg