tirsdag 30. oktober 2018

Hvitt speil

Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Speil RUDE 72x1hvit Pr.


Hvitt speil

Det vanligste er speil i rammer med feste på baksiden, og det holder som regel med et par skruer. Andre speil er frittstående, og siden store speil sjelden er sammenleggbare, leveres de ofte ferdigmontert. Transport av speil kan være risikabelt, og mange velger derfor å overlate dette til andre.


Kan henges horisontalt eller vertikalt. Kommer med sikkerhetsfilm - minsker risikoen for skader om glasset knuses. Laget av massivt tre, et slitesterkt og lunt naturmateriale. Kombiner gjerne med andre møbler i serien HEMNES.


Hvitt speil

Et veggspeil er selvfølgelig fint å ha når du skal finne dagens antrekk eller rette på sveisen. Mange av speilene våre kan henges opp både horisontalt og vertikalt, så bare velg det som passer deg. Her hos oss på Trademax vil du finne mange ulike speiler online. Her finner du speil med gull ramme, et rundt speil , et speil med sølv ramme eller hvitt speil. Uansett hva du egentlig er ute etter og når det gjelder speil vil du alltid finne stilige alternativ her hos oss.


Så vær kretiv og velg din neste veggspeil fra vårt sortiment. Elegante hvite speil. Hvite speil er fine å ha både i rom med mye hvitt , og i rom med litt mer farger.


Hvitt speil

Generelt er hvitt veldig populært når det gjelder innredning. Vi har et svært godt utvalg av hvite speil. Dermed skal du kunne finne det som er riktig for nettopp deg, og da er det bare å se gjennom utvalget vårt! Ett bruksmerke på kanten (se bilde), ellers pent.


Noen hull og rifter i papiret bak speilet (som ikke syns på noe måte). Rask levering og personlig service. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! Kjøp Hvit speil online hos Chilli.


Velg blant skjønne og prisgunstige hvite speil dagers angrerett Lave fraktkostnader Kampanje – Chilli. BODDE er en rustikk og trivelig møbelserie som har hentet inspirasjon fra klassisk, europeisk møbelhåndverk. Hvitt speil med mønster fra Skeidar selges, mål 64xcm. Jeg er på jakt etter et stort og hvitt speil som kan passe i en liten entre. Jeg falt for dette vakre hvite speilet.


Det har formatet 180x10x100. Prisen for dette flotte speilet er Euro 24- og kan bestilles hos Impressionen. Et speil er en viktig del av baderomsinnredningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg