mandag 8. oktober 2018

Maling per kvadratmeter

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy. Se mer og kontakt oss her!

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Produsentene oppgir hvor mange kvadratmeter en liter maling dekker på malingsboksen. Vanligvis vil det være et sted mellom åtte og tolv kvadratmeter per liter. Dette er for ett strøk, og du vil, i de fleste tilfeller, trenge to strøk maling.


Beregn hvor mye maling du trenger. Her kan du beregne hvor mye maling du trenger til jobben du skal gjøre. Skriv inn den totale størrelsen på området du skal male.


Normalt kan man male 6-kvadratmeter per liter maling på en innvendig veggflate. Dette vil gi deg det antall liter maling du trenger for ditt prosjekt.

Det kan være svært, at regne u hvor meget maling der skal bruges. Her er et par enkle metoder, som plejer at passe, på de fleste overflader. Her endte vi opp på kr 2per m- dette inkl mva. Det var i Oslo og det var ikke-norske som gjorde jobben.


Flinke folk men jeg synes det var dyrt når alt kom til alt - avtalte fastpris pluss materiale og materiale ble dobbelt av forespeilet. Mitt inntrykk er at benchmark er kr 1per kvadrat - men har sett tråder her inne på 5per m2. Mål opp husets vegger, og bruk to-gangen. La oss si at veggene totalt måler 1kvadratmeter.


Med to strøk skal du da male en flate på 2kvadratmeter. Med et forbruk på ti kvadratmeter per liter får du 240:1 altså har du behov for liter maling. Påfør to strøk med maling , og ta helst tre strøk på høvlet treverk og detaljer for best beskyttelse. Du kommer til å angre om du har på for lite maling , så bruk opp hele hele spannet. Har du maling igjen, er det bare å ta nye strøk.


Det står på spannet hvor mange mdet dekker. Med en god rulle er det lettere å tilpasse riktig mengde. Tips og råd til hvordan du går frem når du skal male eller beise inne. Alt du trenger til maleprosjektet ditt - Se vårt utvalg av maling og maleutstyrt i vår nettbutikk. Har noen som maler huset mitt nå.


Jeg holder maling selv.

De må selv sette opp og ta ned stillas. Hos meg er det nytt, så de slipper å male vinduer og skraping. Eksempelvis er et rum på kvadratmeter svarende til cirka kvadratmeter væg, hvilket dækkes af en 10-liters-spand.


Hvordan beregne liter maling per kvadratmeter Lære å beregne liter maling per kvadratmeter er en beregning som kan brukes til å bestemme den forventede dekning av en viss type maling. Dekning vil variere etter maling merkevare og av hvilken type maling. Men en dyrere maling kan bli mer lønnsom i lengden. Et malerfirma vil normalt gi estimater hovedsaklig basert på antall kvadratmeter som skal males.


Selv om prisen for et prosjekt utført av en maler vil variere betydelig, ser vi i vår prosjektdatabase at boligeiere i snitt betaler omlag kr 80i. Vi ser imidlertid også eksempler på maling av hus hvor prisen er noe lavere, ned mot kr 6000. Kvadratmeter er en SI-enhet for måling av areal. Symbolet for kvadratmeter er m². En vanlig bruk er for å angi areal av bygninger, som for eksempel arealberegning av bygninger.


Den benyttes også til angivelse av arealet til geografiske områder. Altså vegger, tak, lister og dører, inkludert sparkling hvor det er nødvendig. Leiligheten har bare hvite vegger per i dag, og jeg tenker å male primært i hvitt med med noen blå vegger. Da finner du antall liter du trenger ved å gange totalt maleareal i kvadratmeter med antall liter per kvadratmeter.


Legg gjerne til mer som sikkerhet. Til tapeten må du vite bredden på hver stripe, og bruke litt mer enn høyden når du regner. To av de tre anbefalte produktene er blant testens billigste, med en kostnad på og kroner per kvadratmeter , mens den tredje av testvinnerne koster drøye 1kroner per kvadratmeter. En enkel måte å finne ut hvor mye maling du bør kjøpe inn, er å ta lengder gange høyder på veggen. Da får du riktig antall kvadratmeter.


På slike tidligere malte flater får du malt rundt seks til syv kvadratmeter per liter maling per strøk. Siden man alltid skal male veggen med to strøk, må du gange det opp. Kvalitet på fliser har mye å si når det gjelder finish jobben.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg