tirsdag 16. oktober 2018

Perlick tappekran

Vi har alt du trenger til bryggingen. Se vårt utvalg av tappetårn og kraner her! Kjøp ditt Allgrain ølsett i dag! Unngå at barna søler når de heller opp brus. Perfekt til barnebursdager.


Perlick tappekran

Det som hovedsakelig skiller denne fra lillebroren 630ss er flow regulatoren på siden som gjør at du kan kontrollere motstanden ølet møter, slik at du enkelt kan tappe ølet ditt med perfekt mengde skum. Gjelder for levering i innlandsnorge. Dette er en tappekran som er laget for å vare i mange mange år!


Flow kontrollen gjør at du kan justere motstanden ølet får. Perlick 650SS tappekran. På den måten kan du tappe ølet med akkurat ønsket mengde med skum. Denne mekanismen sørger for at øl ikke blir eksponert for luft i kranen.


Perlick tappekran

Samtidig blir kranen beskyttet mot øl, når den ikke er i bruk. Features a Flow Control Handle on the side of the faucet, which can adjust restriction for hard to pour brands or to slow the pour for sampler glasses. Intertap forward sealing tappekran av 3rustfritt stål. Med modulær, gjenget tut som kan byttes ut med stout spout eller growler filler. Håndtak til tappekran krom (lang) Forkrommet messing.


Stilig tappehåndtak som man kan fylle med sine ingredienser, en stilig måte å skille sine øl på. For kort slange vil jeg tro, jeg har slanger på meter. Jeg har perlick uten flow control, så kan hende den ikke er korrekt innstilt? Prøv med lengre slange er det jeg ville ha gjort hvis jeg hadde hatt samme problemet. Etter jeg hadde gått til innkjøp av fat tidligere i år.


Perlick tappekran

De på bryggebutikken var litt skeptisk til denne, men jeg tenkte det var verdt et forsøk. Det kunne fort komme veldig mye skum. Her finner du tappetårn og kraner til din ølbrygging.


Stort utvalg produkter til en god pris. Besøk vår nettbutikk i dag for en hyggelig handel! PERLICK 650SS TAPPEKRAN MED FLOWCONTROL kr 74Inkl. Keep your Kegerator in the best condition you can.


A revolutionary ball and floating front seal design prevents beer from being exposed to air. Dryppbrett 25cmx 15cm i SS. We rely on cookies to provide our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Kompakt mottrykksfyller som plugges rett inn i tappekran med indre diameter på 1mm.


Kan ikke brukes på ventilerte kraner, dvs. Tappekranen er enkel å demontere. Disse fatene fungerer godt. Spesielt på tappedagen, som nå er kortet til en brøkdel av det den var. Til hjemmebruk har du nå friskt øl tilgjengelig til både deg.


Speidel liters rustfritt fat med tappekran. Ringnes 20L ØLFAT (Alkohol) (Øl).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg