tirsdag 16. oktober 2018

Stumtjener barnerom

Kjøp enkelt online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Se våre solide knagger og stumtjenere som både gir deg orden og oversikt, men som også skaper en helhetlig stil i hjemmet ditt.


La deg inspirere av mulighetene her! Til klær i gangen har vi også stumtjenere som kan hjelpe deg med jakken din når du kommer inn av døren. En stumtjener er både en god hjelper når du har hendene fulle og enkelt vil henge fra deg jakka, men en stumtjener er også et lekkert møbel som kan gi nytt liv til en kjedelig gang.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få nyheter og tips rett i innboksen. I tillegg får du 10- i rabatt på ditt første kjøp. Gjelder alle varer til ordinær pris. Krommet eller malt stal gjør at din stumtjener ser elegant og rent ut.


Det er også mulig å finne stumtjenere av tre og mange andre materialer. Ikke bare materiale men også formen er ganske viktig. Den nyeste trenden er stumtjenere-tre.


De er utformet slik at de ser ut som et tre, som er en kreativ måte å pynte din gang på.

Den består av en rekke produkter og leveres i hvit og hvitoljet eik. Med et stilrent nordisk design har. Besøk et varehus eller våre nettsider.


Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten. Alltid års garanti! Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! Alt av møbler - til riktig pris. Village stumtjener er utformet i moderne skandinavisk stil.


Slik finner du fram til det helt rette valget hos oss, når du skal ha en løsning på problemet med overtøy i entreen. Skal du bruke en stumtjener , er du komme titl det helt rette stedet. Spar penger stumtjeneren din Det er helt forståelig, hvis du ikke ønsker å betale i dyre dommer for en stumtjener.


Stumtjeneren fås i hvitoljet eik eller helhvit bjørk.

Stort sortiment - Alltid fri frakt! Privatpersoner kan handle fra våre forhandlere. Vi er en grossistbedrift. Ta kontakt dersom du ønsker å bli forhandler for oss. Vegghengt stumtjener er den oftest valgte modellen.


Festing til veggen sikrer maksimal stabilitet i konstruksjonen. Det er her du raskt kan gjemme bort sko og tøy etter en travel dag, slik at entréen fremstår ren og ryddig – hver dag. Dessuten er en garderobeentré optimal for å skape full oversikt og skape orden. Suppler eventuelt med en stumtjener til jakker og frakker du bruker daglig, og når du får gjester på besøk. Flott stumtjener i hvit eller svart med detaljer i krom.


Praktisk med totalt fjorten knagger, hvorav de øverste er montert på en dreibar topp. Elias har i tillegg paraplystativ i bunnen. Trygg E-handel med dagers. En praktisk stumtjener og fin innredningsdetalj i gangen, eller på badet og soverommet. Designet av Louise Hederström.


Den er laget av pulverlakkert, resirkulert metall og er dekorative trekuler fra svensk bjørk. Produktene fra Maze er produsert i Sverige etter Slow Production-prinsippet. Med oss finner du bare komfort og vakker stil.


Våre feritid sett, Tv benk eller bord er karakterisert ikke bare av kvalitet, men også av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg