fredag 19. oktober 2018

Hvite rammer

Hvite rammer

Fraktfritt over 3kr. Fremhev bildene dine med hvite rammer i forskjellige utførelser! Hvite rammer på forskjellige vegger.


Hvite rammer

Her finner du alle våre hvitmalte rammer i en rekke forskjellige størrelser og design. En bildevegg med bare hvite rammer er typisk i det skandinaviske interiøret, som er mer nedtonet, gjene kombinert med naturmaterialer og en mer jordnær fargeskala for å skape mer varme i et ellers hvitt miljø. Vi kombinerer gjerne de hvite rammene våre med eikerammer for å skape et varmere inntrykk. Vi knipser bilder hele tiden.


Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. På IKEA finner du fotorammer i ulike former, størrelser, stiler og farger som kan stå eller henge, horisontalt eller vertikalt, og du finner også bilderammer med elegant passepartout i høy kvalitet. Vi har blant annet små rammer , store rammer , A3- rammer og A4- rammer.


Hvite rammer

Metallspennene på baksiden er veldig enkle å håndtere, bare vri dem sidelengs for å åpne ryggen. Vårt motto er fine speil til gode priser! Besøk Finerammer for hvite og grå rammer. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt.


Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100. Kjøp billige rammer på Desenio. Rammer til bildene dine. Mange størrelser i både rammer og passepartout.


Treramme Saldo Hvit er en flott hvitmalt treramme, som passer godt til deg som er på jakt etter en enkel ramme til chabby chic eller country stilen. På grunn av sin malte hvite overflate med sjatteringer anbefales ikke denne rammen å brukes til bilder med helt hvite bakgrunner. Spesielt svarte enslige mødres promiskuøse livsstil ble hevdet å skape dårlige rammer for god barneoppdragelse. I dag, nesten år senere, opplever USA på ny en epidemisk dødelighet relatert til opiatbruk. Denne gangen rammer den hvite amerikanere.


Den er laget for enkel å henge på. Praktisk, magnetiske hvite rammer til små og store mesterverk. Til egne tegninger, foto, utklipp mm. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn?


Hvite rammer

Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Vi pusser opp og har to speil skyvedører med hvite rammer og skinner som ikke passer i størrelse lenger.


De hvite rammene våre er laget av eik av høy kvalitet og malt med en matt, hvit finish. Hvitt kan være et morsomt alternativ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg