tirsdag 2. oktober 2018

Ventilator 80 cm

Ventilatorer i alle utførelser og prisklasser! Også for storkjøkken. Flexibility, cost efficiency, accuracy and innovation power along the entire value chain. Sammenlign pris med oss.


Kjøpe ny kjøkkenvifte?

Bredt utvalg av ventilator i alle prisklasser. Integrert kjøkkenvifte. Finn din ventilator her! Var på furuset i går og fekk tegnet opp. Og åssen blir det med tanke på platetopp på cm.


Har prøvd å leite på nett men finner ingen innebygde ventilatorer på cm. Innebygd kjøkkenvifte, fritthengende kjøkkenvifte, kjøkkenvifte uten avtrekk – finn den som passer best i ditt hjem. Nå tilpasser ventilatoren din seg til smaken din.

Du kan velge mellom mange ulike bakgrunnslysfarger – og få en ventilator som matcher dine preferanser. Fargeutvalget kan utvides via Home Connect-appen. NORTBERG er i dag en ledende produsent, og leverandør av alle slags eksklusive kjøkkenventilatorer til kunder fra Skandinavia og hele Europa.


Med MobileControl kan man fjernstyre ventilatoren ved å bruke en smarttelefon eller nettbrett. På denne måten kan du stille inn belysning, viftetrinn samt en etterløps. I tillegg kan du lese av filterets metning.


Se alle tilbud og kjøp nå! Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk! Se ukens kampanjeprodukter her. Stort utvalg og lave priser! Viser et signal når filtre skal rengjøres eller kulfiltre skiftes.


Kantsug, er et system, hvor luften effektivt og støysvakt suges opp gjennom smale riller i det dekorative bunnpanel. Vi valgte ikke Ikea sin (selv om koketopp og komfyr er fra Ikea) vi har montert en slimline ventilator fra Røros metall. Alt det blåe er dekkplast over hvit høyglans, selve ventilatoren er i børstet stål. Gorenje har et stort utvalg av ventilatorer med lavt støynivå og minimalistisk design.


Utformet til å gi effektiv ventilasjon av kjøkkenet.

En innsats kan bygges inn i en kjøkkenmodul, som regel i et overskap, eller over en kjøkken øy med takintegrert takvifte. Innsatser kan fås i alle mulige varianter, både i bredde og farge. Man kan få vifter som knapt er synlige, til de større vegghengte variantene som gjerne har en glasskjerm.


Fokuser på det som virkelig spiller en rolle på kjøkkenet, nemlig å lage god mat. Med Hob2Hood slår koketoppen din på ventilatoren og justerer avtrekkshastigheten basert på matlagingen din. Så du kan koke, brasere eller steke uten å røre ventilatoren eller tenke på avtrekk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg