onsdag 17. oktober 2018

Interiørtrender

Med spraymaling er det lett å forvandle gamle ting til nye. Med trendy farger som passer til nåtidens interiørtrender , kan vi forlenge livet til gamle, kjære ting, og samtidig sette prikken over i-en i interiøret. Også trendformidleren Pernille Kirstine Møller fra det danske trendinstituttet Pej-gruppen er enig i mye av det Steen sier om interiørtrender framover: Trendformidleren Pernille Kirstine Møller fra det danske trendinstituttet Pej-gruppen.


Interiørtrender

Beige, greige og brunrosa er de nye nøytrale fargetonene. Vi ser mindre av de kaldere gråfargene og omfavner myke karamellfarger på både vegger. Oslo Design Fair av stabelen på Lillestrøm, og messen hadde denne gang Identitet som tema. I de siste årene har tendensutstillingene på messen markert seg som inspirerende utstillinger og noe de fleste messebesøkende må få med seg – og denne gangen var alle utstillingene malt med farger fra LADYs nyeste fargekart. Denne kraftfulle lilla nyansen vil prege møbler, mykt interiør, belysning, tekstiler og tapeter de neste 12.


Når man innreder barnerommet ønsker man å tenke langsiktige løsninger, men man har ofte også lyst til å følge noen interiørtrender. Nedenfor gir vi deg interiørtrender som gjør det enkelt for deg å innrede barnerommet. Velkommen til en dag fylt med inspirasjon og aktuelle interiørtrender. Dagen gir deg de beste og mest kreative ideene til et personlig og tidsriktig hjem.


Interiørtrender

All inspirasjonen du får fra interiørmagasinene, vil du få LIVE på Oslo Konserthus. Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. Vi gleder oss til å se uventede kombinasjoner av både farger, materialer og mønstre i norske hjem dette året. Også her til lands har grønne farger vært in en stund. For ikke lenge siden var jeg på et foredrag med trendekspert Rikke Skytte for Pejgruppen hos Gambit HK sammen med andre interiørjournalister, interiørarkitekter og stylister.


Møbler og design blir mer og mer organiske i uttrykket, samtidig som miljøfokuset øker. Fem interiørtrender vi ikke trodde skulle vende tilbake Fargerike vegger, møbler i fløyel, velour og skinn, og bord i sten. Hos FINN shopping finner du mange av interiørtrendene som nok en gang gjør sitt inntog i nordmenns hjem. Vi går mot noe som kalles den nye autentisitet der fokuset er på det jordnære, nærhet og det realistiske. Nesten samme stil - to vidt forskjellige prislapper Bygget låve inn i huset Slik fornyer du.


Vi ser mengder av kulørte farger som danner elegante og fargerike interiører. Les mer om hvilke farger som gjelder. Som med alt annet i livet er også interiørtrender noe som hele tiden er i bevegelse, og i vår tid blir vi mer og mer bevisste på hva vi omringer oss med. I over år har vi skapt kreative løsninger for interiør og håndverk.


Bestill interiørkonsultasjon og søm i dag, eller besøk vår butikk for inspirasjon. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider.


Interiørtrender

Geberit operates as an integrated group with a very. Kan vaskes med såpe og vann. Interiørtrender er fint å bruke til inspirasjon når man ønsker å gjøre en liten forandring hjemme. Vi velger bare de fremste papirleverandører med høy kvalitet.


Varme farger i stua – og litt om interiørtrender 26. I dag fikk jeg plutselig lyst til å ta noen bilder i egen stue, med lune varme høstfarger og friske blomster. Stort utvalg sengetøy med unik design. Krepp, bomull, sateng, flanell.


Interiørtrender

Flere mønstre og farger. Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor. Lurer du noe i forbindelse med oppussing? Trenger du tips til hvordan du skal leie ut hybelen? Vi gir deg alt du trenger å vite om kjøp og salg av bolig, valg av megler, interiørtrender og mye mer!


Ja, nå har det vært litt stille på meg den siste uken, jeg har måttet ta meg et aldri så lite pust i bakken. Jeg vet jeg burde blogget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg