mandag 20. mai 2019

Ønskeliste tilbords

Sjekk ut Til Bords Gaveliste. Har du allerede liste hos oss? Bruk av Cookies (informasjonskapsler) på tilbords.


Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne logge deg inn på siden, for at du skal kunne handle varer i nettbutikken og for trafikkanalyse slik at vi kan lage en super nettbutikk for deg. Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Vi tar forbehold om prisjusteringer og at varer kan utgå fra sortiment.

Bryllupslisten er praktisk både for par som skal gifte seg, og for de som skal gi. Dere går nå en spennende og inspirerende tid i møte, så bruk tiden til å få den store dagen akkurat slik dere drømmer om. Rødvin- og Champagneglass når dere lager ønskeliste hos oss. Vi har en egen løsning for ønskelister - perfekt for bursdager, jubileum, jul og andre festlige anledninger. Du kan opprette liste både på kitchn.


Her kan du søke blandt alle offentlige ønskelister hos Kitch´n. Søk etter navn, etternavn eller e-postadresse. Sammenlign alle Hus og hage rabattene og spar penger!

TILBORDS Lillemarkens tilbyr det beste utvalget innen bestikk, serviser, gaveartikler, glass og kjøkkenutstyr, blant annet fra kjente merkeleverandører som Kähler, Georg Jensen, Wedgwoo Royal Copenhagen. Både for gjester og brudepar. Mer informasjon finner du på tilbords. En kan legge ut ønskelisten på internett. Dere kan søke på ” ønskeliste online”, og dere vil finne mange gratise plasser dere kan registrere ønskelisten deres.


Men jeg synes TilBords har mye stilig. Dette er nettsiden hvor du gratis kan lage, redigere og dele ønskelister. Deretter dro jeg alene på TilBords og gav dem den, og de var så imponert over orden og ryddighet i den ønskelista så jeg måtte jo skryte av sambo som hadde laget den :-) Deretter var vi sammen en kveld på TilBords for å sjekke om det var noe mere vi begge ville ha på ønskelisten. Tilbords - best på bryllup! Sjå her for meir info.


Vi skal etablere oss med både hus og gård i nærmeste fremti så vi vil også bli glad for penger. Hos oss kan du laga ønskeliste ! Vi sparer til å dra på bryllupsreise til vinteren, da håper. Vi fører kjente merkevarer soRosendal Erik Bagger Eva Solo Bodum Stelton Hardanger. Vi hjelper deg så godt vi kan med gaven til brudeparet, gjerne ut ifra ønskelisten til brudepartet.


Hittil i år har så mange som brudepar allerede registrert ønskeliste hos daglig leder, Christine Syversen (37). Også virksomheten i Bergen legges ned.

Uansett hva du mangler til hjemmet kan du sikkert finne et godt tilbud på det ved å se under kategoriene Isenkram og Møbler og Innredning. Det viktigste er at dere vil feire med oss! Vi er så heldige at vi stort sett har det vi trenger. Skulle du likevel ønske å gi oss en gave til den store dagen.


Lang ønskeliste her pluss at servise jeg samler på er der. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter servise eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Den er genial, både for oss og gjestene. Kjøp på nett og få rask.


Vi ønsket oss nytt Angelina Platinum servise, og var stort sett enige i alt vi valgte. Global-knivene fikk jeg bestemme. Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg