torsdag 11. oktober 2018

Hvit skohylle

Få orden i skoene med et praktisk skostativ. Finn et skap som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter!


Hvit skohylle

Sjekk ut den nye katalogen her. Flotte skohyller i praktisk design og flere størrelser. Oppbevaring til lave priser. Rommer minst par sko. Hjørnebeslag for å stable skostativ oppå.


Skoreol og skohylle. En skoreol eller skohylle er mindre kompakt, men dominerer ikke det visuelle inntrykket som et skoskap. En skohylle vil få plass overalt i hjemmet. En annen fordel er at skohyller er at skoene er lett tilgjengelig når du raskt skal få på deg sko eller sandaler for å løpe etter bussen eller kaste søppel.


Hvit skohylle

IKEA - KOMPLEMENT, Uttrekkbar skohylle , hvit , års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet. Sikre at dine gaver kommer frem til Jul. Hvit skohylle (stk) i perforert kaldvalset stål fra String, designet av den svenske arkitekten Nisse Strinning. Denne skohyllen vil hjelpe deg med å enkelt rydde unna skoene fra gulvet.


Passer ikke til String serien Plex. Mie skohylle med sittebenk fra Rowico gir et praktisk og stilrent innslag til gangen, fine kombinasjoner av tre og metall gir en varm følelse. Praktisk og flott skohylle som tar vare på dine sko og samtidig holder yttergangen ryddig og pen. Skohylle , Bill i hvit , fra Maze. Med sitt enkle og smale design er den enkel å plassere i hvilken som helst gang, stor som liten.


Komplett skohylle med stk. Norscan Roller skohylle er en praktisk kvalitetshylle for skooppbevaring i garderobeskap. Antall skopar i bredden er avhengig av hvor store skoene er. FROST Salt 4kr inkl.


Back to products Next product. Ved kjøp av eller flere sett kan du forstørre hyllen og doble plass til sko. Det er mange praktiske skoskap å velge mellom, uansett hva du trenger. Hvis du vil matche resten av din hjemmeinnredning, burde du sjekke ut de tilgjengelige materialene og farger som tilbys.


For eksempel, velg en sørlig hvit eller få et elegant møbel i klassisk eik. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for. Frittstående skohylle for personalrommet. Kan kombineres med hattehylle i samme.


Tegn din drømmegarderobe med Elfas garderobeplanlegger (åpnes i nytt vindu). Hvit skohylle i perforert kaldvalset stål fra String, designet av den svenske arkitekten Nisse Strinning. Benytt deg av den gulvplassen under knaggrekka eller trappen din som ikke brukes til noe, og plasser en skohylle der. Et fint skostativ eller en skohylle har lenge vært et populært oppbevaringsalternativ til plassen i gangen.


Hvit skohylle

Med sitt stilrene og enkle formspråk er det lett å plassere og like de.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg