mandag 29. oktober 2018

Rør og kjøkken

Rør og kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Norges største nettbutikk på merkevarer for bad og kjøkken! Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.


På kjøkkenet er vask ved yttervegg (frostutsatt). Så rør -i- rør kommer ut av innerveggen via en slik grønn som under. Lagt under benken bortover. Også er det avsluttet inne i benk med en tetningsplugg mellom varerør og PEX. Mange blandebatterier til kjøkken har eget uttak til oppvaskmaskin.


De har også stengeventil for ekstra sikkerhet. Vi tilbyr derfor et stort utvalg av rør - og avløpsdeler til ditt baderom. Du finner blant annet avløp- og kloakkrør, trykkslanger, stoppekraner, vannlåser, berederslanger, vaskemaskinuttak, bunnventiler, kobberør, rørisolering, pex- rør og pem- rør og rør -i- rør deler hos oss. Vi har egen servicebåt for og kunne hjelpe til på øyer og steder ved sjøen i oslofjorden. Til og hjelpe oss i hverdagen har vi nå også gått til innkjøp av atv med henger så vi kan komme til hvor det er trangt og komme til.


Rør og kjøkken

Bedrifta er eigd av Anders Lystrup Øygard og Stein Ove Raftevold. Og vi kan stå som garantist for at hele leveransen er i tråd med et stadig mer omfattende og komplisert regelverk for å sikre offentlig godkjenning av sluttleveransen. Vi driver allsidig rørleggervirksomhet rettet mot det offentlige og private marked. Vi leverer kun produkter fra kjente merkevareleverandører.


Hovedkomponentene i et rør -i- rør -system er vannrør, varerør, fordelerskap og veggbokser. Vannrørene (innerrør) føres inni varerør, noe som gjør det mulig å trekke ut og skrifte vannnrø- rene uten bygningstekniske inngrep. Man legger rør -i- rør fra utstyr eller utstyrsgrupper tilbake til et sentralt plassert fordelerskap. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Bedriften Rør Og Kjøkken AS i Oslo i Oslo kommune driver innen bransjen rørlegger. Prosjektleder Sohel Elbarkani har vært lett å forholde seg til, han har holdt oss løpende orientert gjennom hele prosjektet, gitt oss gode råd og anbefalinger.


Vi fikk en fastpris, de holdt tiden og arbeidet ser kjempebra ut. Rør -i- rør -systemet er fleksibelt, komplett og trygt rørsystem, som kan installeres i både nye og eksisterende boliger. Uponor og Roth tappevannsystem installeres uten skjøter, og er utstyrt med et ytre varerør. I dag finnes det to systemer.


Rør og kjøkken

Det mest vanlige i dag er rørsystemet med klemring og hylser. Mesteparten av alle våtromsskader skyldes arbeid utført av en ufaglært, og det er i overgangen mellom membran og sluk at de fleste lekkasjer oppstår. Rør og kjøkken AS fra Tøyen, Oslo.


Din lokale rørlegger i Henningsvær og Lofoten. Vi utfører alt av jobber innen sanitæranlegg, sprinkleranlegg, varmeanlegg, kjøleanlegg, nybygg og renovering. Se alle produktene for kjøkken.


Rør og kjøkken

GISLE RØR AS er medlem av. Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette kjøkken , bad og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg