mandag 30. juli 2018

Treskilt

Nordens største utvalg! Vi lager skilt til bl. Skikkelige håndverksskilt som blir oljebehandlet og skreddersydd etter dine ønsker. Et flott treskilt på hytta gir personlig preg. Velg mellom ferdige maler eller la oss lage et skilt med unikt design som kun finnes på din hytte.


Har du noen gang tenkt at du burde ha fått på plass et nummerskilt på huset?

Hils gjester velkommen med et koselig treskilt eller sett opp et skilt med noen kloke ord hjemme – en trivelig innredningsdetalj. Treskilt - formidle en varmere og mer gammeldags stemning. Skigard er en tradisjonsrik måte å sette opp gjerde på og passer seg i de fleste omgivelser. Kvalitetsskilt av tre.


Nedenfor finner du en oversikt over flere av treskiltene vi har laget. Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud på et skilt. Et annet populært produkt er håndfreste treskilt til stedlig informasjon og veivisere med lokale navn i turløyper etc.


Her følger vi den nasjonale standard med gradering som blandt annet er utarbeidet av Innovasjon Norge, Innovativ Norge og Den Norske Turistforening med flere.

Vi produserer og leverer fint graverte og sandblåste treskilt. Størrelse, utforming og farge bestemmer du! Her er noen sandblåste treskilt som vi har laget.


Teksten kan utheves i skiltet, det vil si at treet rundt er blåst vekk. Ved sandblåsing får vi frem den fine konturen i treet. Navnskilt til postkasser type 1. Leveres i ukantet furu Skriv inn ønsket tekst og navn i feltet Navn eller logo på produktene til høyre på siden. Jeg går ut fra at han har et tydelig, egenprodusert treskilt som opplyser om den noble adressen og hvem som bor der. Det glemte jeg å bringe på det rene, men jeg tar det som en selvfølge.


En treskiltmaker uten treskilt , ville jo være som en tatoverer uten tatovering. Etter sandblåsing maler, laserer eller. Morsom plakett som viser gjestene veien til bryllupet Kan henges opp på vegg, dør, kvister eller annet Kan henges begge veier - det er trykk på begge sider!


Vi freser også inn treskilt til ulike formål. Både skilt med vintage preg, skilt med morsomme sitater og kjente fraser med mer. Vi har et stort utvalg av metall og treskilt.


Graverte skilt er en klassiker med ubegrensete muligheter. Enten du skal ha tagskilt til din produktserie, et messingskilt til firmaet med logo eller ett stilig 3D-gravert treskilt på hytta, kan du vanskelig velge feil.

Trykk på bestillingsknappen og send oss en forespørsel eller bestilling. Bestilte skilt som er bare helt fantastisk. Med profilert kant, glatt overflate og fin trestruktur.


Vi graverte treskilt i trykkimpregnert furu, og basert på ubehandlet villmarkspanel. Takket være vår CNC-styrte graveringsmaskin, kan du få den teksten og den skrifttypen du vil ha. Skilt, av tre, tykkelse mm. Fargesettingen gjøres med værbestandig maling i de fargene du ønsker. Fjellform Fjellform er en bedrift på Geilo som produserer forskjellige typer produkter i tre,plast og andre matreialer.


Tilpassa eit røft nordisk klima. Vi er ein av få anbefalte leverandørar av turskilt og informasjonstavler. Min side Kontakt Oss OM OSS () Til kassen.


Handlevogn × Klikk her for å se alle Handlevognen er tom. Freste skilt Utfreste bokstaver og logo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg