tirsdag 3. juli 2018

Holmegaard vase

Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Peter Svarrer skapte Cocoon-vasen med ønsket om å skape en form som reflekterer og fanger lyset på den spesielle måten som bare glass kan.


Det tok tre år før formen endelig stod klar, og resultatet er en vase som har potensial til å bli en moderne klassiker.

Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk og våre Flagshipstore-butikker. Opalhvid glas og højde er 23cm. Ingen skår og kun brugt til tørrede blomster.


Holmegaard cocoon vase 25cm hvit. Jeg har stk til salg i samme højde 23cm. Alle står som nye og uden skår. Serien laves ikke mere.

Vase og skål fremstår i en smuk aubergine rød og grøn farve. Fri fragt, gratis retur og fuldt sortiment. Levering 2-hverdage. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Finn laveste nettpris her.


HOLMEGAARD VASE COCOON HVIT 25CM Cocoon vasen er designet av Petter Svarrer. Vasen er skapt med et ønske om å fange og reflektere lyset på den spesielle måten som bare glass kan. Vaser kan være med til at give dit hjem et stilet eller hyggeligt præg med masser af personlighed. Om det er en vase til vindueskarmen eller en charmerende gulvvase til at åbne rummet op, er vi sikre på, at vi har en vase , der passer til din stil. Please note that the Flora Vase is a discontinued product.


Todelt vase som gir mange ulike muligheter til å arrangere med ulike blomster i samme arrangement. Vasen er designet av Fumie Shibata og er inspirert av japansk blomster arrangering og kunst. Vi hjelper deg å velge blant varer.


Se beste pris fra over 5butikker.

Vanlig pris: kr 5900. Special Price kr 5015. Les tester og omtaler før du kjøper. Vi presenterer Crosses-vasen – en vakker, munnblåst vase i grønn tone.


Det er dansk design på sitt fineste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg