onsdag 4. juli 2018

Kay bojesen trefigurer

Kay bojesen trefigurer

Finn laveste nettpris her. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Det er særligt tydeligt hos hans elskede gardere og trædyr, som i årevis har fyldt børneværelser med smil og sendt drømme på langfart. I dag er hans elskede trefigurer kjent over hele verden! Han var i stand til å gi liv til tre, og han ble verdenskjent for å lage treleketøy som hadde sjel og humor.


Hans ambisjon var å skape fantasifulle modeller i et design med smilende linjer. Vakre håndverk som passer like bra både som leketøy og trendy innredningsdetaljer. It is made of teak and limba wood.


Apen er en følgesvenn gjennom generasjoner. Kay Bojesens officielle website. Den gjør seg godt på barnerommet, eller gjerne som dekor i en voksen bokhylle. Apekatten har et skøyeraktig uttrykk, og en hvit mage, satt sammen av teak og limbatre.


Kay bojesen trefigurer

Sommerhatt ikke inkludert. Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt. Du vil motta informasjon om produkter, tilbud.


Han så seg selv som håndverker, ikke designer. Objektene skulle ikke tegnes – de skulle formes, bearbeides og fremfor alt fungere. Bojesen visste veldig godt at bruksobjekt kom av behov, ikke estetikk. Bottles Aanonsen Adax Ade Alfi Amefa Andersen Furniture Ankarsrum Anne Linde AnySharp Apples To Pears Arabia Aveva Åviken BaByliss Bahco Bamix Bastian Bengalack Bialetti Bitz Bjørklund Blomsterbergs Bosch Brabantia Braun Bredemeijer By Wirth ByON Cacas Caspari Cathrineholm Contigo COSTA NOVA Cozy Living CrushGrind DBKD De’Longhi DeWalt. Den helsorte fuglen står i kontrast til resten av den fargerike familien, og er rett og slett et blikkfang!


Kay bojesen trefigurer

Gi en gave som varer hele livet. De er mer turtelduer enn de er flyvske som de står der, nebb mot nebb. Dekorative på både skrivebordet og i vinduskarmen, som en liten påminnelse om kjærlighet. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.


Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Apekatten vil være en kjær venn som kan flytte med mottakeren hele livet, fra barnerommet til designikon i egen bolig.


Kay bojesen trefigurer

Han kunne gi liv til tre, og ble verdensberømt gjennom sine tredyr med sjel, humor og glimt i øyet. Bjørnen har rørlige armer og ben og kan brukes som leketøy for barn så vel som en fantastisk dekorativdetalj. August Sandgren, Den permanente Udstilling for Dansk Kunsthaandværk og Kunstindustri (Den Permanente). En enkel og svært så dekorative måte å gjøre det på, er å gå til innkjøp av noen trefigurer. Det finnes en rekke forskjellige varianter.


Hvis du har spart en liten stun eller føler for å gi de selv en liten gave i førjulstiden kan kanskje en variant fra Kaj Bojesen eller Andreas Engesvik være et godt alternativ. Fuglene er dekorative på både skrivebordet og i vinduskarmen, som en liten påminnelse om kjærlighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg