mandag 30. juli 2018

Sy gardinkappe

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg?

Mønstrede gardiner i ulike former. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Sy borrelåsen på plass på stoffet med sømmene langs båndets øvre og nedre kant. Del inn og test før du begynner å sy fast det andre båndet.


Så er det bare å sy i vei, to sømmer i gardinbåndet og en søm øverst langs bretten. Det er en fordel å bruke relativt lange sting. Sy så en vertikal søm like lang som bretten er høy.

For hver rynke sys en vertikal søm. Slik blir sømmene på vranga. På mørke vinterkvelder er det koselig å gå gatelangs og se alle vinduene som lyser opp i hus og leiligheter. Noen er pyntet med blomster og planter, noen har store gardiner og kanskje alt en julestjerne. I noen vinduer kan man skimte en familie som er i gang med matlagingen, mens andre alt har inntatt plassen i godstolen i stua.


Sy på båndet med påsydde glidere på gardinens overkant. Deretter trer du glideren i gardinskinnen. I falden i overkant sys ringene direkte på stoffet, og siden tres ringene på gardinstangen. Stort sett skal ringene ha samme form og farge som stangen.


Her finner du flust av gardinkapper og buer til hjemmet ditt. En fin kappe rammer inn vinduet, og gjør en allerede vakker utsikt enda flottere. Riktige gardiner og persienner hjelper deg å skape stemningen du i hjemmet derfor har vi alt du trenger til vinduene dine. Velg mellom gardinløsninger som er klare til å henges opp eller sy og monter gardinene dine selv med gardinstenger, stoff i metervare, sytilbehør og gardintilbehør.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Hos Kid har vi Norges største utvalg av ferdigsydde gardiner. Kjøp gardiner i høy kvalitet og fint design til gode priser.

Bestill fra vår nettbutikk! Gjør ditt hjem enda finere i dag. Vi har gardinkapper av mange slag. Trygg levering Sikker betaling. Handle enkelt online hos Ellos.


Gardiner fra Ellos til bra priser. Sy inn sidene slik at du får en fin søm og rette fine kanter. Så legger du toppen av gardinen dobbel og syr en søm der hvor overlegget slutter.


Sy velcroen på plads på stoffet med sømmene langs øverste og nederste kant af båndet. Del det og afprøv det, før du begynder at sy det andet bånd på plads. Heklet gardinkappe Denne gardinkappen er jeg snart ferdig med.


Velg blant alle våre gardiner her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg