onsdag 18. juli 2018

Hjem kjære hjem interiør

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Denne butikken kan ikke anbefales til tross.


En eklektisk og fargerik interiørforretning med et moderne klassisk uttrykk. Anne-Marit Garstad Interiør , hus, hjem og interiør butikken am design.

Hjem kjære hjem - Home dear home Hei! Da HJEM , KJÆRE HJEM hadde premiere i USA i september hadde de amerikanske kritikerne mye pent å si. Magasinet Rolling Stone kunngjorde at Witherspoon har klassen, frekkheten og det fullendte talentet til å opprettholde en stor karriere. Velkjente Larry King kom med følgende kommentar: En fryd for øyne og ører. Plutselig arver familien til Greg litt penger.


De bestemmer seg for å bygge på huset – men som vanlig er det ingen ting som går helt etter. Velkommen inn, skal du være. Hjem Kjære Hjem AS fra , Hordaland.

Her finner du et utvalg av flotte kvalitetsmøbler og interiør som ikke alle har i forskjellige prisklasser. Vi har fokus på kunden- hos oss skal du kunne være deg selv og senke skuldrene når du tar besluttinger. Finn laveste nettpris her.


I dag har min kjære sønn vært hjemme fra barnehagen. Etter et koselig besøk så bestemte vi oss for å male litt. Larsen møbler er en 5. Marcus har nemlig arvet en super fin benk fra oldemoren sin og den skulle selvfølgelig få hedersplassen på soverommt hans. Hjemmet skal være trygt, godt og koselig, både for store og små i familien.


Men interiøret behøver ikke være kjedelig av den grunn! Et vakkert hjem er et hjem med sjel, varme og personlighet, mener Ida. Så får det heller synes at det leves et liv der. Hvert år inviterer vi til pølsefest siste lørdag før jul.


Helt enkelt, men veldig morsomt. Vi er gjerne stykker her. Den første festen etter innflyttingen i huset var helt rå. Endelig hadde folk plass til å danse!


Jeg har vært i over uker i Tromsø, mens Morten har vært i Barcelona og Oslo.

Jeg bestilte meg derfor flybillett hjem i går slik at vi kunne ha litt tid sammen før han reiser IGJEN på onsdag, men det funket jo ikke så bra ettersom at jeg drakk litt for mye dagen før. Det går nøster i Karisma i hver farge til puta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg