torsdag 12. juli 2018

Smarte løsninger vaskerom

HER FÅR du smarte tips til hvordan du stryker perfekte skjorter! God arbeidsplass på vaskerommet. En god arbeidsbenk er nærmest et must på et vaskerom. Er rommet lite og trangt, kan benkeplaten plasseres over vaskemaskin og tørketrommel (bare sørg for å sikre den godt).


Alt passer ikke for alle, og de fleste vaskerom er ikke store nok til å romme alt man skulle ønske seg, men her kan du plukke favoritter og gode tips for akkurat ditt behov.

Et vaskerom består som regel i utgangspunktet av en vaskemaskin, en tørketrommel og en utslagsvask som kan brukes til håndvask, skylling og fylling av vaskebøtter. Et velinnredet vaskerom er et lite stykke hverdagslykke. Det store utvalget vi har av skap og fronter egner seg meget godt i et vaskerom.


En vaskeromsinnredning fra Epoq gir deg praktiske løsninger tilpasset dine behov. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små.


Et vaskerom kan være så mangt - alt fra et lite hjørne av badet til et eget stort rom.

Er du heldig å få innrede et eget rom forbeholdt klesvasken, har vi tipsene tips til et praktisk vaskerom - Planlegging - ifi. Det var en smule kaotisk, innrømmer Gro. Alt skulle skje på én gang, så her kunne vi ikke kose oss frem til en løsning for dette rommet alene. Men valgene vi gjorde står derfor også i stil med valgene ellers i huset. Vi har fått varige løsninger som fungerer fint, og vi trives veldig godt med vårt kombinerte gjestebad og vaskerom ! Vaskerom for hele familien.


Det er egentlig ingen grunn til å frykte tøyvasken på vaskerommet. Trikset er å få den til å føles mindre som en jobb – med smartere sortering, plassbesparende tørking og enklere organisering. Smarte Løsninger AS ønsker å levere gode og gjennomtenkte produkter i høy kvalitet!


Vi bruker selv mange av produktene våre i hverdagen. Målet er ikke å ha størst utvalg, men å ha de beste varene! Vi har utleveringspunkt hos Klaververkstedet Musikksenter AS hvor du kan hente varer i butikkens åpningstider!


Med Epoq får du ikke bare et kjøkken etter dine behov, du får et kjøkken som gir muligheter for en mengde smarte løsninger. Gjør matlagingen enklere og la deg inspirere med alt fra unike løsninger for strømuttak til smarte oppheng og innredninger. Ryddig vaskerom Dette må du vite før du kjøper tørketrommel.

Et kjøkken består som regel av skap og hyller som henger på veggen. Vårt tips er at enten du har et stort eller lite vaskerom , kan også en slik løsning være genial på vaskerommet. På neste side i denne artikkelen får du se alle de smarte tipsene for å få et praktisk vaskerom. Hos oss i Comfort finner du praktiske vaskeromsinnredninger med smarte løsninger og et stort utvalg utslagsvasker. Vi har fokusert på smarte og fleksible løsninger for at du skal kunne velge akkurat det som passer deg og dine behov, og for at alle skal kunne sette sammen sitt drømmerom.


På disse sidene skal vi prøve å hjelpe deg å sette sammen et vaskerom med en komplett oversikt over enkeltproduktene som er i sortimentet. Hei, jeg lurer på om det er noen av dere med erfaring som har lyst til å dele noen tips om vaskerom. Er det noen løsninger dere er spesielt fornøyd med. Er det lurest å ha et lang og smalt vaskerom eller kvadratisk?


Hvilke krav stiller du til vaskerommet? SKREDDERSYDD VASKEROM PÅ BADET Svedbergs har samtidig lansert noen praktiske løsninger som er beregnet på de ulike skapene. For eksempel kan du installere en spesialtilpasset skittentøyskurv i høyskapene – enten i 40- eller cm.


Videre får du kjøpt en elboks til høyskap med tre stikkontaktuttak. De beste tipsene til et ryddig vaskerom. Vi trenger plass til å sortere klesvasken og brette de nyvaskede klærne.


Mange innreder vaskerommet med kjøkkenskap fra Ikea eller baderomsinnredning, men det beste er å bruke vaskeromsinnredning. Her finnes det mange smarte løsninger , for eksempel for skittentøysoppbevaring i skuffer, strykebrett i skuff, uttrekkbare hyller og skap med god plass til vaskebøtter, vaskemiddel, langkost og lignende. VB Veto Rør er en liten rørleggerbedrift med veldig varierte arbeidsoppgaver, deriblant mye rehabilitering av ba kjøkken og vaskerom.


Gro er ansvarlig for alt det daglige kontorarbeidet, og lager i tillegg forslag på gode løsninger og innredninger til bad og vaskerom for kunder. Ingen bad rett over, men har et bad også i 2. På skissen er rommet ca kvadrat (omtrent 4xmeter) Ønsker oss klessjakt, men det blir i såfall mellom fra badet i 2. I dag fortsetter jeg på temaet vaskerom. Jeg viser flere inspirasjonsbilder, hvor alle har en eller flere viktige detaljer. Så det må jo absolutt bli gøy å vaske klær nå!


Her er også noen tips til hvordan man kan møblere et delikat og lite vaskerom med smarte løsninger ! Lei av dårlig system når det gjelder skittentøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg