mandag 16. juli 2018

Farger i hjemmet

Farger i hjemmet

Bestill til deg selv eller gi bort et abonnement - Kjøp nå! Fargen kan faktisk fungere som et antidepressiv, og burde derfor egentlig finnes i alle hjem. Du behøver ikke velge den mest fargesterke, men et pledd i fersken- eller aprikosfarge er flott.


Farger i hjemmet

Et fat med appelsiner eller et par lys frisker også opp, sier Steinbo. Farger til hjemmet ditt Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og flere fargekart. Her er oppskriften på hvordan du. Oransje symboliserer entusiasme, fascinasjon, lykke, kreativitet, målbevissthet og suksess.


Oransje er en veldig varm farge som åpner kropp og tanker. Som en kombinasjon av rød og gul, bringer oransje sammen det beste fra begge farger. I hjemmet kan oransje farger stimulere kreativiteten, bringe nye ideer og være et varmende element.


Skal du fargelegge flere vegger i hjemmet , kan du med fordel lage en fargepalett, slik at du på forhånd har valgt farger som fungerer godt sammen. Et godt råd kan være å male alt treverk i boligen i en nøytral farge – så er treverket med på å skape en ”rød tråd” i boligen, selv om du har forskjellige farger i rommene. Hvis for eksempel korall er yndlingsfargen din, vil personene kunne finne en måte å bruke dette sammen med andre farger uten at det blir for mye.


Når du har valgt ut dine 5-farger , kan du også bruke disse fargene i andre rom i hjemmet , men variere hva som skal vre hovedfarge. Farger er for tiden veldig i vinden og flere og flere ser ut til å hive seg på farge -trenden. Og det med god grunn, for farger kan virkelig være med på å gi hjemmet ditt en helt ny atmosfære. Vi trenger også farger rundt oss for å ha bedre humør og helse. Forskning viser at mangel på farger har uheldig påvirkning på oss.


Farger i hjemmet

Vårt mål er at fargekartet også skal være en praktisk guide, og et unikt verktøy, når det kommer til å skape et ekte hjem , sier Lisbeth Larsen, som oppfordrer deg til å velge farger som gjenspeiler din personlighet og forteller din historie. Se fargekartet som pdf her. Du kan også bestille og få hjemsendt våre fargekart her. Denne fargen er fra Beckers og heter Plommon. Dersom du ikke bor alene, er fargesetting et familieanliggende.


La ungene få lov å bestemme farger på rommet sitt, de har ofte sterke meninger om hva de liker. Hjemmet er basen der du roer ned og lader batteriene, og hvilke farger og innredning du omgir deg med er avgjørende for å skape trivsel. Thurmann-Moe forteller at når det kommer til det å velge farger til et hjem , har hun noen hovedregler.


Man bør ha en til to hovedfarger og tre til fem aksentfarger. Aksentfargene skaper harmoni med hovedfargene. Men hvilke farger du skal velge, det er opp til deg selv. Norges største magasinvarehus.


Se våre aktuelle tilbud og bestill i dag! Vi har et sterkt team her hvor alle har sine sterke sider. Her får du alltid hjelp og mange forteller at de har blitt anbefalt å komme hit fordi vi er så flinke på farger. I tillegg selger vi mye tekstiler og tapeter.


Det blir ofte mer liv i et hjem om man bruker tapet og for eksempel barnerom blir ekstra hyggelig med en fin tapet på. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Jeg synes, disse kurver er enkle og raske å få laget og gir et lekkert og lunt uttrykk i hjemmet.


Kurvene er laget med Ribbon, som finnes i forskjellige farger og gjør, at dine kurver er faste i kantene, at de enkelt kan vaskes og kan alltid stå og se pene ut i ditt hjem. Ja, bare av å skrolle disse bildene ble jeg litt lettere til sinns. Men for den kreative stylisten og fotografen, Anna Kubel, er det viktig med farger for at det skal føles hjemmekoselig og personlig. Denne gangen var det kjøkkenfrontene som trengte en oppdatering, for å kunne matche hennes livsstil. Feng Shui består av flere kapitler.


Former kommer før farger. Som hvor inngangen til hjemmet er plassert. I denne læren, brukes sjeldent sterke farger. I stedet benyttes avdempede farger.


De gangene sterke farger benyttes, er det effektfarger som er strategisk plassert på gjenstander. Vi valgte farger fra en blå palett på det aller meste, blant annet kjøkkenfliser og møbeltrekk, så de reflekterer beliggenheten ved sjøen, forteller Alexandra. Og mens veggene er holdt i bleke toner, har familien plukket fargerike, lekne detaljer.


Arkitekturen er åpen og innbydende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg