fredag 13. juli 2018

Hanne herland

Hanne herland

Hun er utdannet religionshistoriker , og har et kristenkonservativt samfunnssyn. Dine kollegaer, studievenner og 5millioner andre fagpersoner er på LinkedIn. Prøv vår app gratis i dager.


Hanne herland

Jeg forstår godt at norske menn heller vil ha russiske og thailandske koner. Faktafeil fra politiske Faktisk, men glitrende at VG tar opp norsk. Founded by historian, author, TV. I et nytt intervju med bladet Henne går 45-åringen hardt ut mot norske småbarnsmødre.


Hun hevder at våre demokratier er tatt over av en ekstrem-liberal elite, både på Høyre- og Venstresiden, som ikke lenger lytter til folket. Hanne har jobber oppført på profilen. Herland Report, Oslo, Norway.


Se hele profilen på LinkedIn og finn. Søkeresultatene fortsetter under annonsen. Her setter hun skapet ettertrykkelig på plass om mangelen på verdier i det religionsfiendtlige Norge, som barn og unge har blitt indoktrinert til å bli, og åndsløsheten i dagens samfunn som følge av den rådende marxistiske religion. Meglerhuset har gjennom en årrekke utmerket seg både på Vestlandet og på høyfellet, med eget kontor i Geilo sentrum. Slik det nå er fremstilles det nærmest som at hvis man er kritisk til Ap, settes man automatisk i samme bås som en massemorder, skriver hun.


Stine Helen Skår er aktiv i det norske vikingmiljøet, og reagerer negativt på serien. Hun treffer rett på en nerve i innvandringspolitikken. Jeg setter pris på at det kommer klare og tydelige samfunnsdebattanter til orde. Kriminelle utlendinger er usiviliserte. De utnytter det norske samfunnet, voldtar unge jenter og skaper angst hos mange unge menn.


Hanne herland

Josefs historie er spektakulær. Han viser integritet og storhet i møte med onde mennesker. Men han ble ikke bitter. Den profilerte religionshistorikeren er kjent som en engasjert samfunnsdebattant. Nå er hun oppgitt over den norske samfunnsdebatten.


Debattklimaet har endret seg drastisk i negativ retning de siste ti åra. Hun er født og oppvokst i Kongo, Kenya og flyttet til Norge som åring. I en kronikk i Aftenposten i desember i fjor, ”I seng med fienden”, skriver hun at Norge har forspilt sjansen som troverdig fredsmegler i Midtøsten.


Hanne herland

Bedriftsengasjement, eiendomsgrenser, navnedag og annen offisiell informasjon som kan være av interesse. Forresten hadde du lest hanne herland så hadde du skjønt at hun mente at kvinner bør heller ha lyst enn å være fæle. Og her er jeg jo helt enig med hanne herland.


Hun forstår hvor viktig den overordnede oversikten over prosesser og papirarbeid er: – For de fleste av oss representerer eiendom den største verdien vi har. Tanker om en kultur i krise. Det glemmer vi aldri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg