onsdag 11. juli 2018

Hvit spisegruppe

Hvit spisegruppe

Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp ny innredning til hjemmet. La deg inspirere av våre spisegrupper i ulike design. Vennligst velg butikk for å se pris.


Hvit spisegruppe

Spisegruppe Dakota hvit matt aluminum. En moderne spisegruppe med stoler som kan stables. Samle familie og venner med en ny spisegruppe Hvis du synes det er vanskelig å se for deg hvilke spisestoler som passer til spisebordet, så er en spisegruppe løsningen.


Settene våre er satt sammen for å skape et helhetlig design. Med spisegrupper får du en gjennomført look til en billigere penge enn å kjøpe møblene individuelt. Stilren spisegruppe i hvit matt aluminum.


Hvit spisegruppe

Bordet kommer med en flott gråfarget. Sikre at dine gaver kommer frem til Jul. Velg mellom ovale spisegrupper med samme farge på bord og stoler, eller spisegruppe med effektfulle fargekombinasjoner som gir din spiseplass liv. Vi kjører din nye spisegruppe hjem til deg.


En ferdig spisegruppe med spisebord og stoler kan også hjelpe deg å finne bord og stoler som ikke nødvendigvis er i samme farge, materialer og stil, men som også matcher veldig stilig sammen - sett med spisebord og stoler på en måte som du ikke selv ville tenkt på å kombinere. En spisegruppe setter også et personlig preg på ditt hjem. Spisestuegruppe med tilhørende stoler – både lekkert og praktisk En vakker spisegruppe med et fint bord og passende stoler kan virkelig forhøye inntrykket i en spisestue eller ved en spisestuedel i et kjøkken. Når du ser utvalget av spisegrupper online behøver du holde hodet kaldt og tenke over akkurat hvilken spisegruppe rommet ditt krever.


Hvit spisegruppe

Spisestuegrupper finnes i alle størrelser og stiler, og det er ikke sikkert at alle passer akkurat deg. Funksjonen kan være avgjørende når du velger materialer og form. Dette gir møblene et røft særpreg, som blir mer markant jo mer møblene brukes.


Prosessen avsluttes med to lag lakk som gir treet en beskyttende hinne. Med hvit maling kan kvister og struktur i treet være mer fremtredende og synes gjennom malingen mer enn i andre farger. Til renhold er en fuktig klut nok. Praktisk og lettstelt spisegruppe i hvit aluminium med fire stablestoler i pulverlakkert aluminium med sete i textilene.


Stort utvalg og lave priser. Lett stol som enkelt kan stues bort når den ikke er i bruk. Lettstelt spisegruppe med seks stablestoler og et solid aluminiumsbord med Gaumo-plate.


Spesialtilpassede puter kan. Stolene er i aluminium og ermlene i Gaumo-tekstil. Leveres direkte til døren – Velkommen! Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Behandlet med vannbasert hvit lasur.


Bor stoler og benk kan kjøpes separat. Holiday spisegruppe er en komplett spisegruppe med et stort rektangulært bord med herdet glassplate og stoler med reclinerfunksjon. Holiday tilbyr utmerket sittekomfort for lange late sommerkvelder.


Holiday er annerledes enn de fleste andre hagemøbler en finner på grunn av sitt slanke minimalistiske design. Se mer produktinformasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg