mandag 23. juli 2018

Liten lydplanke

Den optimale lydopplevelsen er ikke langt unna med lydplanke fra NetOnNet! Orbitsound er ikke optimalt detaljert og oppløst, men har en klang som gjør den lett å like og som lager en klangbalanse som gir stemmer bra tilstedeværelse, en liten dose varme og høy troverdighet. Effektene har godt fokus, og den kan også skremme lytteren med bra dynamikk og heftige smell. I denne testen ønsker vi å finne ut hvor bra lyd man kan få fra en lydplanke til under 6. Vi har satt som krav at ekstern subwoofer må følge med i prisen, da all erfaring tilsier at det ikke er nok kabinettvolum i en lydplanke til å gi nok bass på egenhånd.


Liten lydplanke

Som Bose Soundbar 5er det de små tingene som utgjør en stor forskjell. Det kan være vår tynneste lydplanke til nå, men den kraftige akustikken fyller hele rommet med lyd som du bare må høre på for å tro på. Kom innom og opplev det selv. Diskanten er glassklar, men lyden som helhet holdes litt igjen av størrelsen, selv om subwooferen gir et fint fundament og flott trøkk til film. Dette er rett og slett ganske imponerende av en så liten planke, både til film og musikk – selv om det naturligvis ikke helt holder følge med de dobbelt så store systemene over.


Hvis du derimot har TV-en plassert på et bor kan det være en fordel å heller velge en lydsokkel. Denne er dypere og smalere enn en lydplanke , og har fordelen av å kunne ha TV-en plassert oppå seg, slik at den ikke kommer i veien for TV-ens nedkant, som en lydplanke kan gjøre, om du legger denne på bordet foran TV-en. Sonos Beam smart lydplanke (sort) - Opplev detaljert lyd uavhengig om du strømmer musikk, ser filmer eller gamer med den smarte lydplanken Sonos Beam. Nå kan du også talestyre den på norsk med Amazon Alexa.


Liten lydplanke

Hvilken lydplanke eller lydsokkel er best for deg? Vi har lest mengder av tester og sett nærmere på de beste lydplankene fra bl. Samsung, Sonos og JBL slik at du kan finne den lydplanken som passer for deg, til best pris. Prisguiden - Den enkleste starten på et godt kjøp! Lydplanke og trådløs subwoofer for kraftig hjemmekinolyd.


Philips Fidelio Bbestår av en oppsiktsvekkende liten og kompakt soundbar og en slank, trådløs subwoofer. Til tross for sitt kompakte ytre, leverer dette soundbarsystemet kraftig, realistisk lyd. Den trådløse subwooferen kan plasseres både liggende og stående. Du ønsker ikke bare å høre på filmer, musikk og TV.


Det er derfor vi bestemte oss for å designe verdens beste lydplanke , Bose Soundbar 700. Sjekk alltid med NetOnNet først. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! God lyd kan heve filmopplevelsen flere hakk.


Mens bildekvaliteten i dagens TV-er bare har blitt bedre og bedre, har det gått motsatt vei for lyden. Beste pris på JBL Bar 2. Channel Soundbar with Wireless Subwoofer 3W Bluetooth 4. Designed with a slimmer profile, the full-feature easy-to-use JBL. En lydplanke er en høyttaler som er spesielt designet for plassering rett under TV-en. Den slanke fasongen gjør den til en elegant og enkel oppgradering av TV-lyden, og du slipper å måtte fylle stua med høyttalere. Noen modeller kan brukes som TV-fot, inngå i multiroms musikksystem eller skape surroundeffekt.


Noen ganger produserer produserer lydbjelker med venstre, midten og høyre høyttalere pluss avtakbar ladning bakre venstre og bakre høyre høyttalere. Lyd planke kommer i mange variasjoner, liten lydplanke og trådløs lydplanke er veldig populært. Soundbars var primært designet for å generere sterk lyd med god bassrespons. Med en lydplanke får du mye bedre TV-lyd enn fra TV-ens egne høyttalere. Panasonic SC-HTB2er en liten lydplanke med en slank, trådløs subwoofer som passer under sofaen.


Bluetooth-overføringen er altfor dårlig til å nyte musikk fra mobilen. KOMPAKT: Beam er en liten lydplanke som egner seg godt for deg som ikke har så stor stue. Foto: Sonos Vis mer Kobles til via HDMI.


Liten lydplanke

Som lydplanke er Beam ment å stå ved TV-en i stua. Den kobles til via HDMI, noe som er litt uvanlig for lydplanker. Vanligvis bruker man HDMI for å sende lyd eller bilde til TV-en, ikke fra.


De kan en lydplanke være ett godt alternativ spesielt hvis du ikke har plass til å plassere høyttalere i stua eller ikke synes det er særlig dekorativt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg