tirsdag 3. juli 2018

Lysestaker i betong

Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Lysestaker - Best pris i Norge!

Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Bestill drømmeferien med Agoda. Det er litt grisete, men det blir veldig fint. Støp dine egne lysestaker av betong på fem trinn. I dette lille prosjektet er hovedingrediensen nok en gang betong ! Vi har det på vegg, møbler og pynt.


Om du vil se mer betong så finner du en krakk som er i daglig bruk her. Advenstaken finner du her.

Og de kule lyspære knaggene finner du her. Itillegg har jeg støpt noen morsomme lysestaker som jeg ikke har blogget om, jeg skal vise de en annen gang. Slå forsiktig på sidene av formen til det ses luftbobler i overflaten på betongblandingen.


Se ideen til Støpte lysestaker og oppheng av betong og følg veiledningen som er gratis. Lag selv Støpte lysestaker og oppheng av betong og bestill materialene til. Fuglebad i betong har dukket opp på flere blogger den siste tiden.


Det harde materialet får en helt egen effekt i møte med det organiske mønsteret laget av store blader. Fuglebadet, slik som dette laget av Vivian Børresen, er et fint innslag i hagen året rundt. Det går også an å bruke grener eller andre former fra naturen for å lage. Et sett med to tøffe lysestaker i betong.


Hos Kid finner du flotte lysestaker i ulike design. Lys opp mørke kvelder og sett ditt preg på hjemmet. Se hele utvalget og kjøp lysestake på Kid. Betong lysestaker Ett av mine nye interiørkjøp i løpet av ferien var disse fine betong lysestakene. Det meste i et hus kan du lage av betong.


Til og med et bord som er som skapt til servering.

Sett frem kakene eller vinen. Setet på denne stolen lager du ved å fylle en kakeform med betong. La det stå litt før du plasserer kobberrørene. Blir det en vakker gjestestol, eller bytter du ut alle de gamle?


BEKLAGER, VI FINNER IKKE SIDEN DU LETER ETTER Dette kan være fordi du har tastet inn feil adresse eller fulgt en lenke som ikke lenger fungerer. Bohus tilbyr lykter og lysestaker i ulike fasonger, størrelser, farger og materialer som passer inn i et hvert hjem. Finn din favoritt blant vårt sortiment.


Tøffe, kraftige lysestaker i grå betong. Til både kronelys og kubbelys. Mål: Stor: høyde: 2cm. Først blandet jeg litt sement med vann til jeg fikk ønsket tykkelse. Fant frem diverse beholdere jeg ville lage lysestaker av.


Melkekartong klippet opp til ønsket lengde, så la jeg litt plastfolie oppi. En kakaobeholder i plast. En lyspære uten innhol som skal brukes til knagg.


Vær nøye med å røre ut alle klumper slik at det blir en jevn masse. Bland betong etter anvisning på pakken. Om du skal støpe lysestaker eller potte kan du gjerne vente noen minutter før du legger i lyset eller bollen for å lage form. Levende lys gjør alt litt koseligere.


Derfor har vi et stort utvalg dekorative telysholdere og lysestaker. Skap en perfekt ramme for et hyggelig middagsbesøk eller filmkveld med fargerike telysestaker i ulike materialer som farget glass, keramikk og metall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg