torsdag 19. juli 2018

Ferm living kopp

Ferm Living Kopp - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Finn laveste nettpris her.


With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are. Eksklusive tilbu alle nye varer, inspirasjon og mere til - direkte til innboksen din.

Det er helt uforpliktende, og du kan slutte å abonnere når som helst. Med en stor hank og et enkelt og stilfullt design er koppen , takket være størrelsen, perfekt for en kopp kaffe, te elle varm sjokolade. Vi gjenoppdaget den magiske tradisjonelle produksjonen med Sekki-koppene av farget leire med en grov struktur som opprinnelig ble. En lekker detalj på kjøkkenet. Sekki Serien består av skåler, kopper , blomsterpotter og salt skåler laget av naturlig leire på gammelt tradisjonelt vis, som gir de litt ekstra sjarm!


Den praktiske og dekorative koppen er laget av 1 porselen og er selvfølgelig oppvaskmaskin trygg. Koppen är designad med inspiration från Bauhaus klassiker med den strikta och geometriska formen. Koppen är tillverkad i stengods med en mjuk grå glasyr som ger den ett unikt uttryck.


Fra det danske merket finner du populære produkter med fokus på funksjonalitet og autentisk design.

Fra den populære Ripple-serien til plantekasser, tepper og sesongens nyheter - alt med et grafisk touch. Koppen passer utmerket å bruke som oppbevaring for penner eller andre småting og blir også en vakker innredningsdetalj for kontor eller kjøkken. Retro design og god kvalitet kjennetegner dette merket. Alle tekstil-produktene er i økologisk bomull og putene har dunfyll. Kopp laget i steintøy og kommer i fargen charcoal.


Overflaten er litt ru og dermed god å holde i. Det er en elegant kopp og kjempefin som en liten gave. Koppen har en stilren och minimalistisk design, med japansk estetik och traditionella hantverksmetoder som inspiration. Utmärkt när man vill avnjuta en härlig kopp te eller en kopp kaffe innan man ska iväg till jobbet. Matcher den Rosa Landscape skålen.


Med passion for autentisk og funktionelt dansk design laver vi møbler og interiør, der skaber rum til at være den du er. Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager! Inspirasjonen til denne koppen kommer fra Bauhaus klassiske og geometriske former. Utseendet mykes opp av den vakre grå glasuren som får koppen til å se levende ut.


In the company of your best teddies and friends, the kids’ room is the place where you can invent your new favourite game and colour outside the lines. Plant box run sort, fra ferm LIVING. Elegant og tidløs plantekasse i pulverlakkert metall.

Den runde formen gir et mykt, organisk uttrykk, og er nydelig med blomster, planter og pyntegjenstander. Plantekassen er designet for å passe den lille Wire Basket Top, og utgjør i kombinasjon med denne et lekkert og praktisk lite bord med oppbevaring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg