tirsdag 24. juli 2018

Pynt med norgesglass

Skal du holde en temafest? Finn alt du trenger av festpynt og tilbehør. Blant annet kan du kjøpe de populære Norgesdropsene i nasjonalfargene.


Er ikke lakris helt etter din smak kan du finne deg en annen favoritt her. Hvit tekstilledning på meter med oppheng følger med. Lampen kan brukes ute, men den er ikke fukt.

Praktisk til piknik, langbor eller til pynt på kjøkkenet året rundt. Finn flere idéer på Silje Maries blogg Othelies Hjem. DIY: REDESIGN AV NORGESGLASS TIL NÅLPUTE. Hva med å redesigne et norgesglass til en nålepute med oppbevaring til snellene på – -3?


Perfekt gave å gi bort til noen som har alt eller lag en til deg selv og pynt den med et fint bånd. Klikk på bildet og se mer. Norgesglass egner seg også til andre redskaper, f. Støp sementkaker i sandkakeformer.


Som dere sikkert vet så elsker jeg norgesglass.

Kan brukes til sylting eller pynt. Forskjellige størrelser. I tillegg kan du også kjøpe de nye favorittene, som for eksempel drikkedispenseren, Norgesklokken, rustikke trekasser, eller glass i nye størrelser. Glassene sendes ikke, men kan gjøre avtale om. Eg var så uheldig å knuste noen av mine store norgesglass før jul.


Det varierer mye syns eg. Her finner du artikler om bordpynt til inspirasjon fra Mester Grønn. Pynt med levende lys. Har du så fine gamle norgesglass så trenger de ikke noen ytterligere pynt. Sett glassene i fryseren til den har stivnet, gjerne over natten.


I jula ble våre brukt til kakebokser. Da med blonde på toppen. Nå har jeg hyssing med et trehjerte på rundt det ene( lavt norgesglass ). Ellers, så har jeg flere som for tiden står ubrukt.


Litt bomull Slik gjør du: 1. Finn frem litt bomull og de trærne de vil bruke (eller annen pynt ) 2. Skru av lokket på norgesglasset (metallringen og glasslokket) og legg det på hodet. Sett bomull og trærne oppi lokket og skru igjen :) Var de ikke søte?

Et godt tips da er å pynte bordet med mange små vaser med snittblomster. Velg en temafarge og to-tre ulike blomster som passer fint sammen. Dette er en dekorativ og enkel måte som ikke trenger å koset så mye. Rundt inngangspartiet har jeg hengt norgesglass som er fylt med nøtter og telys. Tenn lyktene på kvelden og gled deg over at alle som kommer føler seg velkommen.


Girlander lager du ved å legge grankvister i lag og så surrer du vikletrå rundt. Er det en ting som kan brukes til alt, i allefall det meste så må det være norgesglass. I manko på riktig blomsterpotte tenkte jeg selfølgelig på norgesglass , men jord er jo ikke så veldig lekkert, men hva er det litt maling ikke kan fikse?


Kan også brukes til oppbevaring av småkaker, syltetøy og saft. Også dekorative på kjøkkenbenken med småkaker i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg