onsdag 25. juli 2018

Sol stol

Finn Solstoler Plantasjen. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Til campingkongen eller -dronningen!


Sammenleggbar og låsbar solstol med behagelige armlener, fotstøtte og sete av kraftig tekstilmateriale. Komfortabel og stabil solstol for både strand og hage, tåler vær og vind.

Pulverlakkert ramme av stålrør, trinnløst regulerbar og sammenleggbar. Tekstil i sete og rygg, samt nakkepute. Kayobas solstol i baden baden-modell er en solid sak som passer perfekt å bruke i hagen eller på altanen, eller å ta med til stranden hvis du vil sitte ekstra behagelig.


Den trinnløst justerbare sittestillingen gjør at stolen kan brukes helt oppreist eller i så å si liggende stilling – alt etter situasjonen. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel. Du kan tilbringe mange avslappende og verdifulle timer med fritid på uteplassen eller terrassen – velg å gjøre det i en bekvem solstol. Smykk altanen, verandaen eller hagen din med en klassisk solstol i et kvalitativt materiale som tre i kombinasjon med svart eller hvitt stoff.


Søk etter solstol på Kelkoo.

Ser du etter solstol til hagen? Her finner du modeller av kjente merker som Hillerstorp og Bloomingville. Sammenlign priser og se beste tilbud i Prisguiden. Når sommeren endelig er på besøk trenger du en god solstol å tilbringe tiden i. Len deg tilbake i solstolen din og føl solens varme stråler treffe ditt ansikt. Smykk altanen fin med en klassisk solstol i tre og velg om du vil ha svart eller hvitt stoff.


En solstol forhøyer inntrykket på din uteplass og bidrar med behagelighet. Alltid lave priser og et stort utvalg! IKEA - TOSTERÖ, Trekk til solstol , svart, TOSTERÖ vanntett trekk beskytter hagemøblene mot regn, sol , smuss, støv og pollen, når du ikke bruker dem. Ved å beskytte hagemøblene med et vanntett trekk holder du dem fine lenger.


Borrelåsen sikrer at trekket holdes på plass når det blåser. Har en super sittekomfort, og tåler vann. Perfekt på alle steder hvor plassen er begrenset. På terrasser eller uteområder som har flere bruksområder.


Men mest av alt så er Solstolen god stolen. Her skal det bare være godt å være. Sette seg ned og lese, eller bare nyte sola.

Betingelser for myDancover Club. Som medlem av myDancover Club får du spesialtilbud eksklusivt for medlemmer – se på ikonet som viser spesiell Medlemspris! Kombiner gjerne din solstol med andre artikler fra vårt store hagemøbelsortiment.


Vi tilbyr også puter til solstoler som posisjonsputer, baden-baden puter og dekkstolputer som forhøyer komforten enda litt til. Vi tilbyr allitd lave fraktkostnad og levering til hjemmet når du kjøper din solstol hos oss. Unn deg selv å sitte godt på stranden, balkongen eller i hagen. Lett å frakte når den er sammenslått. Høy behagelig rygg og innstillinger.


Praktiske og behagelige utemøbler. Strandhåndkle til solstol. Kan vaskes på 60grader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg