tirsdag 17. juli 2018

Farge gulv

Lyse gulv har gjerne en herlig friskhet, mens mørkere gulv som valnøtt eller kirsebær gir en vakker eleganse til rommet. Vi hjelper deg å velge riktig materiale og farge for ditt hjem. Vi kjenner behovene til folk i ulike livsfaser. Mulighetene er mange og begrensningene er få.


Stadig flere får øynene opp for hvilken effekt fornyelse av gulvet kan gi. En ny farge på gulvet virker umiddelbart inn på stemningen i rommet - som kan bli alt fra tøff og dramatisk til dempet og lun. Bruk kun gulvmaling på. Det mest praktiske er å velge en kvalitet som kan slipes et par ganger. Både naturlige og hvitvaskede gulv av eik, furu og gran er fine valg, nesten uansett hvilken farge du skal ha på veggene.


Gulvlister bør ha samme farge som veggen. Dersom du velger samme farge på gulvlisten som på gulvet, vil takhøyden virke mindre. Gulv malt med Diamond Floor i farge Base White Tenk hva litt maling kan gjøre Når vi skal forandre på noe hjemme, er den første tanken ofte å male veggene. Men du kan også gi rommene et løft ved å gå for en ny farge på gulvet.


Husk da at gulvet trenger en maling med høy slitestyrke som tåler belastningene i hverdagen. Mørke gulv parkettgulv i eik. Her ser du hvor utrolig stilig det er med mørke parkettgulv. Bakke hjemme hos kjendis stylist Storm Pedersen. En får virkelig inntrykket av hva som skjer med hele boligen når man skifter ut den tradisjonelle, grusomme eikeparketten med parkett stav i mørk farge nærmest sort.


Hun har dokumentert fargene ved å finne NCS-kodene som er tilnærmet lik treprøvene. Chera Westman hos Informasjonskontoret for farge og interiør utdyper: – Gulvet er en stor flate, som synes og merkes godt. Gulvets farge og mønstring har stor innvirkning på hvordan resten av interiøret tar seg ut. Det oppleves som en større jobb å skifte gulv enn å male om en vegg dersom resultatet ikke ble som ønsket.


Se vårt utvalg av parkett, utegulv, kork, vinyl laminat og gulvunderlag. Velg mellom hvitt, mørkt, lyst, naturlig og grått gulv. Husk at mye kan forandres med et strøk maling, så det er bare å finne frem kosten. Lister, karmer, dører, vinduer, gulv , tak og møbler. Fargene skal også passe sammen med fargen i de tilstøtende rommene når dørene står åpne, så dette må man også tenke på ved valg av farge.


Gulv i alle fasonger og størrelser. Enkelt vedlikehold og antistatisk. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Mange flotte farger som kan kombineres. Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her!


Dette bør du tenke på når du skal male gulvet: Holder du vegger og tak i en nøytral fargetone og lar gulvfargen få dominere, vil innredningen tre tydeligere frem. Et mørkere gulv gir et stabilt og trygt preg, en lysere farge gjør at rommene oppleves større og lysere. Professional Epoxy Gulv er en 2-komponent vannbasert Epoxy-maling beregnet for betonggulv, men kan også brukes på gulv av tre eller sponplater.


Original gulvmaling er en vanntynnbar maling som egner seg til gulv innendørs. En veldig flott hvitoljet eikeparkett med en svært populær farge. Fargen er lys, med varme og brune undertoner.


Farge gulv

Hvis du ønsker et lyst gulv med en naturlig trefarge, så er dette gulvet et godt alternativ for deg! I tillegg har jo parketten en fantastisk flott treoverflate. Gulv av herdet tre er anbefalt til bruk i alle rom i hjemmet, samt offentlige miljøer som f. Herdet tre skal rengjøres med OSMO vedlikeholdsprodukter. Gulv eik herdet tre brunnby 23cm antikk overflate og naturlig farge 76- per mKjøp. Slurves det her, vil ekstra mye farge legge seg nedi spor og hakk og gjøre disse ekstra synlig.


Gulv som skal pigmenteres må derfor slipes mye finere enn gulv som bare skal lakkeres. Slipingen avsluttes med slipepapir 18 mens vanlig gulvsliping avsluttes med papir korningsgrad 80. Det sier litt om forskjellen. Da har gulvet en farge , veggene en farge , de andre kan gjerne være nyanser av samme farge , for eksempel at du har tre-fire grønnfarger eller blåfarger, møblene har en farge - og du har treverk som kommer inn med en farge , og du kan ha forskjellige farger på putene.


Det viktigste er å kjenne på hva det er du liker selv, sier hun. MegaFlis fører en rekke typer av laminatgulv. Hos oss finner du laminatgulv fra de kjente merkevarene Berry Alloc, Pergo og Egger. Laminatulv er et godt valg av gulvmateriale, både i hjemmet og på kontoret. Flott med samme gulv ! Det blir noe større og roligere av det.


Jeg hadde nok valgt samme farge på veggene også, men fint om man har forskjellige nyanser også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg