torsdag 26. juli 2018

Lite nattbord

Kjøp lite nattbord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser. Moderne designprodukter med høy kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus.

Du får det bedre når du har det fint hjemme. Se ukens gode tilbud nå. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Handle raskt og enkelt på Ellos.


Vakre og praktiske nattbord til soverommet. Et soverom er ikke komplett uten et nattbord.

På nattbordet kan du ha vannglass, en god bok, vekkeklokke og andre ting som er praktiske å ha innen rekkevidde fra sengen. Sengebord og vegghengte nattbord. Det riktige nattbordet kan gjøre mye for et soverom.


Nordli nattbord har en skjult skuff som gir plass til mobillader og ledninger. I tillegg er det spor på baksiden av bakbena slik at ledningsrotet kan skjules. Smal benk som nattbord.


Har du plass til å dra senga litt ut fra veggen, kan du også velge å plassere en smal benk i naturmateriale mellom senga og veggen. Plutselig har du plass til masse bøker og planter bak, eller ved sien av sengen din - på et veldig fint nattbord. Et nattbord kan være perfekt for oppbevaring ved sengekanten, samtidig som det gir soverommet en bedre romfølelse.


Vi tilbyr nattbord i flere stilarter, størrelser, materialer og farger, slik at du kan finne det nattbordet som passer perfekt til ditt soverom. Shop Bord hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Bord i mange ulike modeller. Kompletter ditt soverom med en praktisk og fin oppbevaringsplass ved sengen som passer inn med øvrig innredning! I vårt sortiment finner du et stort utvalg av nattbord i flere forskjellige material og design, alt for att du skal kunne finne et nattbord som passer deg.


Velg et nattbord med rett design og de praktiske detaljer du vil ha! For eksempel har vi nattbord med skuffer, hvor du kan oppbevare akkurat det du har lyst til.

Hvis du ikke har plass til et nattbord kan en liten hylle gi plass til mobiltelefon en bok eller lignende. Vi har varehus over hele Norge. Hvis du har plass til nattbord , kan det være en fordel å velge nattbord med skuff eller skap, på den måten har du plass til bøker, blader og lignende, men det slipper å rote. På denne trendy perioden, du vil være enklere å søke ut litt informasjon.


Nattbord har sine fordeler. Det inkluderer når du trenger referanse om hjemme. De fleste av oss kjøper ferdige nattbord , gjerne samtidig som vi investerer i ny seng.


Men du kan bruke noe du allerede har på loftet eller har arvet. Bygger du egen seng, er det smart med innebygd nattbord , en nisje i veggen kan være en annen løsning. Eller bygg bokhyller som også kan fungere som nattbord.


Et tradisjonelt nattbord har fire bein, skuffer, og det det er ofte ett av de på hver side av sengen. Et moderne nattbord derimot er mer dynamisk i form, farge og materiell, noe som gir deg ubegrensede muligheter. Et rundt sidebor et lite stuebord eller en benk kan fint brukes som et nattbord hvis du er ute etter noe spesielt og unikt. Selger et lite nattbord med skuffe. Noen små bruksmerker er det.


Cirka mål: Står i en bod inne. Et lite lampebord eller sidebord kan være nyttig på flere steder i hjemmet. Det kan brukes ved siden av sengen eller på et hjemmekontor. Bruksmulighetene for denne typen bord er mange. Det tar liten plass, men har likevel kapasitet til å holde flere gjenstander.


Leter du etter et pent lite bord til din bolig? Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av.


Et lite stykke møbler kan forandre karakteren av interiøret, samt forbedre funksjonalitet. I vårt tilbud finner du nattbord med enkle former, designet og laget mht geometriske figurer, med skuffer eller hyller. Stilrene nattbord i et moderne design kan gi et lekkert og eksklusivt inntrykk i soverommet.


Dersom du ikke behøver et helt nattbord , men i stedet ønsker å ha et lite bord i eller ved siden av selve sengen som gir deg muligheten til å lese, jobbe, spise på sengen eller se på serier på nettbrettet ditt, er et sengebord perfekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg