tirsdag 17. juli 2018

Fargerike gardiner

Fargerike gardiner

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex. Hvilke gardiner passer hos deg?


Fargerike gardiner

Mønstrede gardiner i ulike former. Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos.


Vi har interiør for hele hjemmet. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Plisségardin er mulighetens gardin. Har du vinduer eller dører med smale karmer er plisségardin helt perfekt.


Denne modellen sitter fast i karmen og følger døren når den åpnes, samt gir deg mulighet for å skjerme mot innsyn, og få lyset og naturen inn i rommet på dagtid. I Fargerike -butikkene får du god veiledning på type oppheng, stoff og bruk og vi hjelper deg med å sy om du ønsker det. Utenpåliggende liftgardin med spiler gjør at vinduet virker større.


Stramme gardiner egner seg godt der du bruker hev- og senkfunksjonen, siden den beholder formen gang etter gang. De demper romklang og gir et mykere preg. Uttrykket og stemningen du får ved å velge gardiner i et rom er mange, så utfordringen blir å ta det rette valget. I stoff, stil og behov.


Når du skal planlegge guiden er det mange hensyn å ta. Vi syr gardiner på bestilling, tilpasset kundens ønske. Vi kan tilby et stort utvalg gardinbånd til oppheng med kroker, men vi syr selvsagt til alle typer oppheng. Fargerike Sletvold har stort utvalg av ferdigsydde gardiner klare til å henges opp.


Du kan også sy og montere gardinene selv, om du ønsker det. Vi leverer liftgardiner, rullgardiner, paneler, persienner, skinner og oppheng. Med gardiner kan du skape nettopp den stemningen du ønsker i ditt hjem. Doble gardiner med to funksjoner: Den ene siler lyset, den andre er vakker og fargerik.


Fargerike gardiner

Kanten på denne gardinen er ekstra forseggjort med små ponponger. Transparente stoffer siler lyset vakkert, beskytter møbler og hindrer innsyn. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Kjøp gardiner i høy kvalitet og fint design til gode priser. Bestill fra vår nettbutikk!


Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming. En av de raskeste måtene å forandre og fornye stilen i rommet. Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Som Drammens største farge-og interiørforretning kan vi tilby et stort utvalg av produkter og tjenester innen maling, tapet, gulvbelegg, tepper og gardiner.


Fargerike gardiner

I dag har bedriften dyktige medarbeidere, hvorav er malere. Er det varmeovner, innsyn fra naboer og vei rett utenfor? Eller kommer solen inn altfor tidlig og forstyrrer søvnen? Her har vi valgt et oppheng som lar rommets klassiske uttrykk komme til sin rett.


Kjeden omsetter for ca milliarder kroner og er 1 eid av Malorama AS. Cellbes på Internett og på postordre! Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg