fredag 6. juli 2018

Falske planter

Evigvarende interiør? Ambiplants har ekte bambusstammer. Sjekk ut Kunstige Grønne Planter. Vi har også levert kunstige planter og blomster til restauranter og kunstige planter til kjøpesenter og mye mer.


Falske planter

Vedlikehold av kunstige blomster og kunstige trær. Synes du det er vanskelig og vedlikeholde og vanne blomstene og plantene dine tilstrekkelig? Vel da er det et godt valg og velge våre kunstige planter og våre falske blomster.


Dessuten visner de jo aldri. Våre falske planter og falske trær er av topp kvalitet og vi får stadig god tilbakemelding på nettopp dette. Flere av våre produkter er av ekte og naturlige stammer og har silkeblader, noe som gjør dem veldig naturtro! Bladene og grenene på våre uekte planter er veldig detaljerte slik de ville vært som ekte planter i naturen. Med våre over 1butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i Norge, Sverige og Finland fortsetter vi å jobbe for målet vårt: å berike folks liv med planter.


Dekorative kunstige planter. Pynt hjemmet med vakre kunstige planter ! Plasser kunstige planter på hyller og i hjørner for å skape en frodig oase. Våre blomster i kunstmaterialer krever verken stell eller naturlig lys og er derfor praktiske å ha i hjemmet. Vi selger kunstige planter , silkeblomster, trær og interiør. Best på pris og kvalitet!


Fyll hjemmet med kunstige planter som skaper harmoni og velvære. Hos oss finner du planter , sukkulenter og silkeblomster av beste kvalitet. De er naturtro og setter preg på ditt interiør i hjemmet.


Produkter som oppleves helt naturtro med en fantastisk kvalitet. Et meget stort utvalg av planter , trær og blomster som ser helt ekte ut. Vi garanterer førsteklasses service og oppfølging.


Vi leverer til store og små bedrifter og til private. I stedet får du planter , som altid er pæne, ser velplejede u og har en passende størrelse. Det eneste du skal huske, er at rengøre de kunstige planter regelmæssigt.


Falske planter

For de kunstige samler støv. Det gør ægte blomster ikke. Så ved at rengøre de kunstige planter regelmæssigt, undgår du at blive busted af familie og venner.


Kaktuser, vakre blomster og grønne planter er alle fine å dekorere hjemmet med. Kombiner dine favoritter som speiler din stil og skap ditt eget lille planterike. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Det er enkelt å omgi seg med planter , uansett om man liker å stelle dem eller ikke.


Kunstige planter – kunstvekster og plastblomster til ditt hjem. Kunstvekster kan brukes både inne og ute og finnes i en mengde utførelser. En gave til minne om et kjært liv skaper håp for andre. Takket være ditt bidrag, kan Kreftforeningen hvert år. Fordeler med falske planter Når ulemper med ekte planter ikke kan oppveie fordelene du kan alltid bruke falske planter.


Disse er vanligvis laget av plast eller plast øyne og ved første øyekast ganske realistisk. Plast planter kan fjernes lett fra tanken, slik at rengjøringen av tanken vil være svært vanskelig å implementere. Det skjer i hvert fall aldri hjemme hos meg. Og siden kunstige planter ikke er sarte, kan man behandle dem røffere.


Falske planter

Jeg har for eksempel festet en lampe i fikentreet mitt, som for øvrig er fra Plantasjen. Her har jeg festet en lampe i min falske plante. Det er jo litt enklere å gjøre enn hvis det hadde vært ekte saker. Foto: Nordic by Maag.


Hos Interiøret finner du det beste fra de beste interiørmerker. Europris - Mer til overs! Naturtro kunstige planter i alle størrelser.


Hos Hilmars er vi leveringsdygtige i alle former for flotte og naturtro kunstige planter , blomster, palmer, træer og andre kunstige planter til kontor, butik, svømmehaller og private hjem, hvor indemiljøet skal være attraktivt og indbydende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg