fredag 6. juli 2018

Espegard stekehelle

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Espegard stekehelle

Kjøp stekehelle hos Outnorth. En robust og tidløs klassiker, for bruk gjennom hele året. Espegard Bålpanne 60. ESPEGARD PROFF er basert på erfaring, kompetanse og en lidenskap for arbeid ute i det fri. Her finner du praktiske løsninger for håndtering av ve trebehandling og ulikt ekstrautstyr.


Ved bålpanne med større. Deres mål er å legge til rette for mer tid ute, enten det er snakk om arbeideren, familien eller friluftsentusiasten. Stekehellen er produsert i rustfritt stål for lang levetid. På denne stekehellen kan du steke mye forskjellig mat og med et veldig bra resultat. Hvis den brukes på større bålpanner, så kan den legges rett oppå eksisterende grillrist.


Espegard stekehelle

Utført i rustfritt stål. Her kan man steike sveler, egg og bacon, fisk, løk, sopp og poteter. Du kan tenne bål, kjenne på varmen fra flammene og invitere til grillfest.


Vi tar personvern på alvor, les mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger her. Object moved to here. Allsidig turkamerat som kan brukes direkte på bålet eller i bålpanna. Egner seg svært godt til lapper, speilegg og bacon, samt. Dette er en indikasjon på lagerbeholdning.


Espegard stekehelle

Lagerstatus i våre varehus. Bli den første som vurderer dette produktet. Vi kan tilby vaffeljern, toastjern, bålpanner, grillrister og stekeheller. Pakken består av en solid bålpanne, vaffeljern med hjerter og oppskriftsboken Fridas bålmat. Bålpanna gir varme på sommerkvel akedag med pølser, lammelår til vennelag, lys i vinternatt, kaffe til hogstkar, popcorn på barnebursdag, stemning i hverdagskaos, kveldsmat under åpen himmel og ikke minst mer tid ute.


Pris NOK 79inkl. Ei stekehelle er en veldig praktisk måte å tilberede mat på. Kan brukes på bål eller gass om man vil. Stekepanne i støpegods med emaljert innside og ytterside. Wokpanne til bålpanne i støpegods for optimale stekeegenskaper.


Her får du et flott utseende ildsted som har stor nytteverdi og som samtidig øker sikkerheten rundt bålfyring. Passer like godt terassen hjemme som på hytta og i campingvogna. Det har foldbare bein, medfølgende grillrist og har en diameter på cm. Uansett om du skal langt avste eller bare over til naboen, er dette den perfekte turkameraten. Med en rattkjelke kan du gjenskape barndommens gleder.


KitchenTime selger stekeheller, bålpanner og grillpanner av høy kvalitet fra kjente varemerker til bra priser! Kjelken er utstyrt med solid håndbrems og gode svingegenskaper. Stort utvalg, bra priser og rask leveranse.


Espegard stekehelle

Vi utfører service på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg