mandag 2. juli 2018

Ferm living knagg

Ferm living knagg

Knagg , katt, fra ferm LIVING. Finnes i flere fine varianter. Skap ekstra liv og glede på barnerommet med denne søte knaggen i håndmalt tre. Gjør seg utmerket som knagg til klær, vesker, smykker, skjerf og sjal.


Med inspirasjon fra smykker og edelstener har Ferm Living utviklet et helt nytt knagg -konsept. HAY HAY Hook knagg , sort 99NOK. Vipp Vippkrok 89NOK. Disse søte dyreknaggene i tre fra ferm LIVING vil uten tvil spre glede på barnerommet. Svart messingknagg i en stor serie fra ferm LIVING , kan brukes som knott også.


Se den og andre krukker på keiserensnye. LIVING trekker på skandinaviske designtradisjoner og retrosjarm – dog med en særegen grafisk kant, som gjør hvert eneste produkt moderne. Dekorativ knagg i sort støpejern, gjør seg utmerket til klær, vesker, smykker og skjerf, eller som håndtak på skuffer og skap.


Enkel og stilren knaggrekke i sort fra Ferm Living. Den gir deg mulig her for ekstra benkeplass og mer oversikt, samtidig som den blir en kul del av interiøret. Denne er laget i glass, grått med bobler i. With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are. De er både til barn og til voksne. Fra deres base i København har de opp gjennom årene utviklet en distinkt og selvsikker stil som gir liv og skjønnhet til ethvert hjem.


Nettbutikk med mye personlighet! Her finner du mange spennende interiørprodukter fra blant annet House Doctor OYOY, ferm LIVING , Anne Black, Sofie Børsting, Iris. Med en samling av knagger kan du skape en annerledes og flott vegg, også når de ikke brukes. Kombiner gjerne ulike varianter og farger på knaggene fra Ferm Living for å skape et dekorativt uttrykk.


Sortimentet byr på tilbehør til hjemmet, møbler og belysning, hvor alle produktene har et sjarmerende og moderne uttrykk. Munnblåst vannglass i serien Ripple fra Ferm Living. De har latt seg inspirere av 20-tallet i denne serien.


De vertikale ripplene gir et sterkt og sofistikert utseende, og de varierte geometriske stettene gjør glassene ekstra spesielle. Server med matchende karaffel til frokost, lunsj eller middag. Kan brukes både som vann og drinkglass.


Ferm living knagg

Det danske merket Ferm Living er trendy og ofte nyskapende i sine design, og leverer stilrene interiørprodukter av god kvalitet. Fra sin base i København jobber de med håndverkere rundt om i verden, og fusjonerer vår skandinaviske tenkemåte med globale ferdigheter og tradisjoner. Stangen gir deg mulighet for ekstra benkeplass og mer oversikt, samtidig som den blir en kul del av interiøret. Den laget av metall og leveres med seks kroker.


Den har en geometrisk touch, og er det perfekte stedet å henge klær i en liten gang, eller på soverommet. Super fin knagg fra Ferm Living i poleret messing. Pujo Coat Rack er perfekt hvis du har liten plass i gangen. Bruk knaggen alene eller satt sammen med andre fra samme serie, og den kan både brukes som knagg på veggen.


Ferm living knagg

Bredt utvalg av knagger m. Bestill varene online og få rask levering hjem til deg. Danske Ferm LIVING har de siste mange år levert fantastiske design og brukskunst til hjemmet. Skandinavisk design med sjarm er stikkord i Ferm LIVING kolleksjonen og på denne siden vil du finne produkter for alle rom i hjemmet ditt.


Ferm Living har et stort utvalg av lysestaker, puter, smarte oppbevaringsløsninger og mye mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg