onsdag 25. juli 2018

Stearinlys led

Hva skjuler seg bak trenden? Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Beste Priser På Led Stearinlys.


Stearinlys led

Du mister kanskje den flakkende flammen, men til gjengjeld behøver du ikke bekymre deg for fyr i gardinen, stearin søl eller slukking overhodet. Hver eneste gang du skal ha litt kos i hjemmet, tenner du opp med stearinlys. Vår LED stearinlys sett er for deg som liker at dekorere ditt hjem ekstra flot og koselig. Led stearinlys sett er også for deg som liker å kose i eget hjem, men uten all osen, røyken og sodpartiklene. Kubbelys, kronelys og duftlys i mange varianter.


Levende lys skaper stemning i alle anledninger. Få en fin velkomst allerede ved inngangen med. Skallet er laget av ekte parafinvoks, og det varme lyset har en myk flakkende effekt som gir deg kosen med stearinlys – uten at du trenger å bekymre deg om farene eller farlige partikler.


LED stearinlys og elektriske kubbelys gjør seg spesielt godt i lykter. Vi har stearinlys , telys, lykter og lysestaker du kan pynte med til din fest. LED - stearinlys , Ø10cm, stk. Stearinlys med batteri er også blitt en større artikkel innenfor elektriske lys, så derfor har vi nå satset på å ha et par forskjellige typer, som kan hvert sitt kan man si.


Du kan finne elektriske stearinlys som ligner riktige lys i mere eller mindre gra og prisforskjellen er stor. Elektronikk, komponenter, droner, arduino, raspberry pi, batterier, verktøy. Gode priser og fri fakt!


Stearinlys led

Danmarks Største Udvalg af LED Stearinlys. Hos Kunstige Stearinlys finder du alt indenfor LED Stearinlys fremstillet i ægte stearin, samt boligtilbehør mm. LED candle twinkle, fra Star Trading: Laget i voks, går på to C-batterier. Fint og ekte utseende, men lyset avgir konstant en knepply den mest påtakelige lyden blant alle lysene i denne gruppa. Også det lyset i denne gruppa hvor du får minst lys nedover i lyset.


Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Stearinlys led

Se julegavetipsene våre for store og små. Våre LED stearinlys gir hygge og skal kun ses på som ren hyggelys. Du får masse glede - vi hører ofte fra kunder som har kjøpt LED stearinlys , at de er super fornøyde med de lys vi leverer. Vi elsker lys, og lys av god kvalitet.


Alle modeller av LED stearinlys som du finner her i butikken er testet av oss. Dekorativt LED stearinlys med blafrende veke, og tidsur. Selve flammen beveger seg fysisk og blafrer naturlig når lyset er slått på, akkurat som et vanlig tent lys.


Det har en overflate av parafinvoks og er utformet som et klassisk stearinlys for å passe i vanlige lysestaker. Glemmer du eller noen andre i hjemmet å blåse ut stearinlysene etter en koselig kveld? Unngå brannfare med et av våre praktiske og flotte elektriske stearinlys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg