tirsdag 10. juli 2018

Håndtak

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. På Clas Ohlson finner du alt du trenger for ditt byggeprosjekt, både stort og lite. Sjekk ut Skuffehåndtak Til Kjøkken. Knotter og håndtak er små, men viktige detaljer i et hjem.


De gjør det enkelt å åpne skapene og skuffene dine, og kan gjøre stilen i rommet mer enhetlig. De fleste variantene våre fås dessuten både som knott og håndtak.

Store endringer med små hjelpemidler - skift knotter og håndtak. Fornye på kjøkken og bad kun ved å endre de små detaljene. Finn nye knotter eller håndtak , og framhev stilen du allerede har, eller skift til en ny.


Tilpass hjemmet ditt med stilfulle knotter og håndtak. Rustikk, antikk eller elegant – vi har løsningen du ønsker deg! For en helhetlig stil anbefaler vi å velge kjøkkenhåndtak som passer til andre knotter og håndtak i hjemmet. Vi har et bredt utvalg - noe for enhver smak!


Vi kan tilby knotter og håndtak i flere former, design, farger og overflatefinish. Velg mellom knotter i glass, lær, porselen, metall, kunststoff eller tre.

Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Rask levering når du kjøper håndtak og knotter fra oss. Gratis retur og alltid gratis. I vårt sortiment har vi alt fra skinnende, stilige håndtak til riflete, noe som betyr at håndtaket har en mønstret overflate.


På ordrer for 500kr og mer, har du alltid gratis frakt! For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp håndtak i ordboka. Stort utvalg av Spiker og Stifter. Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Alle typer - til alle materialer.


Leveres i matt nikkel og matt sort Les mer. Det er fordi valg av håndtak til kjøkkendører og skuffer har stor betydning for kjøkkenets helhetsinntrykk. Kjøkkenhåndtak er med på å gi kjøkkenet et komplett utseende, slik at du får akkurat den stilen du ønsker. Håndtak – den lille forskjellen. Med HTHs store utvalg av kjøkkenhåndtak, kan du finne håndtak til kjøkkendører og skuffer som passer stilen din best.


Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte. Dørhåndtak, håndtak og knotter Viser 1produkter-. Besøk vår nettbutikk eller butikk i Oslo.

Norges største utvalg innen dørvridere, møbelbeslag og låssystemer. MAXBO har vridere og håndtak til både innerdør og ytterdør. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg