fredag 27. juli 2018

Oppbevaring badeleker

Her på Jollyroom har vi sørget for å ha et godt og variert utvalg av badeleker til barna. Her vil du garantert finne noe som faller i smak hos den lille! Oppbevaring til leker Oppbevaring til leker. Gøyale badeleker til basseng- eller strandkanten.


Endelig er sommeren her og det er tid for strand og bading. Gjør årets badesesong enda morsommere for barn (og de voksne!) med gøyale badeleker.

Den tiden da utvalget av badeleker begrenset seg til bademadrass, badeball og badering er nemlig forbi. Til de yngste har vi armringer, baderinger og plaskebasseng, som er små, praktiske og enkle å blåse opp. Vi vil gjerne høre fra deg! Når du ikke finner oppbevaringsløsninger andre steder, finner du det sikkert her. Du har alt fra esker, til plastkasser i alle størrelser, samt litt finere bokser som ser bra ut i entren, på badet eller i stuen.


Når det gjelder oppbevaring i kjeller og garasje er det knapt noen som slår oss. En oppbevaringskurv kan også tildeles hvert medlem av familien slik at sokker, undertøy og andre klær ikke havner i feil klesskap. Plastkurvene kan også brukes som oppbevaring til vaskemidlene og gir en mer ryddig tilværelse.

For eksempel en plastkurv for mørk vask og en for lys vask. Lillefin er en norsk nettbutikk for baby og barn. Vi har stort utvalg av Smartstore og Homebox. Vi er opptatt av å kunne tilby produkter som er både trygge, bærekraftige og med høy kvalitet. Praktisk søt og smart oppbevaring til badeleker.


Med Ubbis oppsamlingsbøtte kan du enkelt fiske opp alle badelekene å ha orden på lekene. Norges fineste barnerom finner du hos minikids. Her finner du et flott utvalg av badeleker , kanalsystemer, vannpistoler m. Velg blant mange produkter fra gode merker til rimelige priser. Skriv inn din e-post adresse, så sender vi deg en melding så snart produktet er tilgjengelig. Huttelihut custommade forside 3. Masse moro til badekaret - Kjøp idag vi sender imorgen - Rask levering!


Sjekk ut vårt store tilbud av flotte leker og inspirerende barneromsinteriør! Norges største utvalg av lagerførte produkter til blant annet hage, utemiljø, garasje og hobby til fast lav pris! Gratis frakt på postvarer og. Hullene på sidene er håndtak.


Barn elsker kaos, foreldre gjør det ikke.

Så når det er på tide å avslutte badestunden, legg lekene i denne kule Frosken. Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt. Du vil motta informasjon om produkter, tilbud.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Badeleker og pumper kan du få på flak. Kvalitetsleker i tre.


Med dette settet kan du lage vakre smykkesrkin med eksotiske dyredesign med tusenvis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg