torsdag 5. juli 2018

Liten hjørnehylle

Sjekk ut Liten Hjørnehylle. Gi hjemmet et personlig touch og vis frem dine favorittbilder og pyntegjenstander med nye hyller. Alt du trenger til å oppbevare ting langs veggen! Vi har komplette vegghyller og også sparate hylleknekter og hylleplater.


Bestill en ny hylle hjem på IKEA. Enten du har stor eller liten plass, har vi et stort utvalg hyllesystemer i forskjellige størrelser, materialer og uttrykk.

Finn oppbevaringen for deg på IKEA. TILBUD FRA KR 10- TIL KR 6-Håndlaget liten hjørnehylle Diameter cm. Frakten er kun for denne ene. Flott liten hjørnehylle selges.


Fin hylle i tre som er fin å bruke i et hjørne. Pris kan diskuteres Ny eller brukt Brukt. Syv flotte hyller du greier å lage selv Vi får aldri nok hylleplass.


Disse trendy og unike hyllene kan plasseres overalt - og du lager dem enkelt selv.

Stødig konstruksjon med en ramme i kraftig el-forsinket stål og fem hylleplater laget av MDF. Hylleplatene er forsterket med stålbjelker. Shop Hyller og oppbevaring hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos.


Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Et lekent oppbevaringssystem med åpne skap, skap med dører og skuffer med hjul. Settet har også skrivebor stellebord og stort skap. Det var en gang ei liten bokhylle som ble en populær klassiker over hele verden. Og som små ting ofte gjør, vokste den.


BILLY er fortsatt ei moderne bokhylle, og nå kan den tilpasses og brukes til mye mer enn bare bøker. BILLY kan være så liten og beskjeden eller så stor og brautende som du vil ha den. Vi har resultater for Hjørnehylle til salgs til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Se lagerbeholdning i butikk Pr. Legg i kurv Legg i kurv Produktinformasjon. Utnytt plassen på best mulig måte!

Frittstående hyller, hylleplater, vegghyller, konsoller og mye mer! Trillebor traller og annen oppbevaring med hjul. Uansett om du har en liten gang eller et stort inngangsparti så har vi et entremøbler til deg.


Om du har begrenset med gulvplass så anbefaler vi løsninger du kan henge på veggen som klestenger, knagger og hattehyller. Har du mer gulvareal tilgjengelig kan det være praktisk med en benk og et skoskap eller skohylle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg