torsdag 26. juli 2018

Royal beis

Den tilførte oljen gir en effektiv beskyttelse mot fuktighet og sprekkdannelser. Treet står også svært stabilt på vegg, tak og terrasse. Oljen som brukes i prosessen er helt uten løsningsmidler, og må ikke forveksles med vanlig treolje eller beis som påføres for hånd.


Treolje Royal Ekstra. Under oppføringing av f eks bygget vil det være naturlig å påføre royalolje i samme farge på alle kappflater for å sikre kvaliteten og kosmetikken.

Men gir Møre Royal en like fin farge som beis ? Vet det er dyrere, men om man setter kledning med Møre Royal ved siden av riktig beisa kledning-vil de da være like fine i farge og glans etter 5-år? Kanskje vanskelig å si uten å ha sett eller prøvd dette. Noen som har beisa hus som tenker de heller ville kjøpt Møre Royal , eller motsatt?


Han kjøpte noe som heter TreOlje Royal Ekstra - produsert av Norsk Royal AS. Denne kom ferdigblandet i RB. Jeg vet dessverre ikke hvordan det fungerer å påføre dette utenpå beis , men det burde vel gå bra?

Utemaling, - beis og -olje. Hvordan kan jeg male royalimpregnert kledning med en heldekkende farge? Jeg tenker ikke på beis , men maling eller dekkbeis. Royalimpregnert kledning er impregnert med linolje.


Jeg ønsker å male for å få samme farge på hele huset slik at den nye delen med royalimpregnert kledning ikke er forskjellig fra den gamle delen med dekkbeis. Hva er egentlig beis , og hva er det ikke? Ifølge malermester Ole Andreas Klaveness brukes begrepet helt feil i Norge i dag. Alvdal Royal er betegnelsen på våre royalimpregnerte materialer, som kan brukes til alt fra utvendig kledning og terrasse, til sponvegg, spon- og tretak.


Velg riktig farge til ditt hus 07. Dette er ekspertenes favoritter – og noen nyttige tips som gjør fargevalget enklere. Alvdal royal treolje egner seg best til vedlikehold av store overflater som terrasser og utvendig kledning, i tillegg til bruk på snittflater, endeved og til oppfrisking av Alvdal Royal behandlede produkter.


Oljen må blandes med white spirit for å lette påføringen samt øke inntrengningen i treverket. Marnar Bruk Royal er verdens eldste produsent av royalimpregnert trevirke. Så lenge det er brukt vanlig olje eller beis fra før, så kan dette fjernes med terrasserens slik at man kan starte på ny frisk med for eksempel en terrassebeis med ny farge og utseende enn man hadde før.


Sterke oljer og beiser kan man derimot få problemer med å fjerne, sier Sve.

Beis er lett å påføre og har et påføringsintervall fra 1-år avhengig av klima. Beis er den overflatebehandlingen som er tynnest og svakere pigmentert, altså den behandlingen med minst beskyttende overflate. Beis krever derfor hyppigere vedlikehold enn maling og dekkbeis.


Når du velger kledning fra Moelven. Vi er tilknyttet Kledningskontrollen, en frivillig sammenslutning av klednings- og malingsprodusenter, som pålegger seg selv en. Furu 34X1Royal Grå Altanr. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen.


Kjøp på nett eller i butikk. Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. Trebitt Terrassebeis gir en vakker, matt og slitesterk overflate. Velg din favoritt, og se hvor fint huset blir. Grå, brun, okergul og rød er UV-beskyttet, og fargen holder lenge.


Herregård Terrassebeis er en transparent beis , og den ferdige fargen vil påvirkes av underlaget og hvor mye beis som påføres. Ta gjerne prøve oppstrøk for å sjekke at fargen er som ønsket. Følg bruksanvisningen på emballasjen.


Lysne treverket med Butinox Terrasselysner. Dette gir totalt kortere skylleti samt sikrer riktig farge og jevn innfarging.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg