fredag 27. juli 2018

Snapsglass

Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Søk etter snapsglass på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på snapsglass fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.

Betalingsalternativer. Glassene kan være både med og uten fot, hvor en fordel med snapsglass som har føtter holder drikken kald. Volumet av et snapsglass er utformet slik at den er i stand til å feie hele glasset på en gang. For alle vorspielene kan snapsglass få stor betydning, disse kan nemlig innby til mange morsomme drikkeleker.


Det finnes snapsglass som kommer med spilleredskap som gjør at dere kan hoppe rett inn i leken, men også bare morsomme og fantasifulle glass som hever stemningen bare ved hjelp av hvordan de ser ut. Snapsglass Beregnet levering 06. For mange av oss er akevitt en selvsagt del av julefeiringen!


Dessuten prydes glassene av et julerødt hjerte – samme hjerte som er på forkleet til den lille nissejenta Viktoria.

Engangs- snapsglass som kommer i pakning med stykk. Perfekt til fest og selskap hvor det skal serveres til flere. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!


Norges ledende kjøkken- og interiørkjede. De flotteste julegavene finner du hos oss! Her vises noen av våre beste gavetips, se flere HER. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.


Glass, gaver, øl, snaps, shot, vin. Norsk natur, kultur og tradisjon. Silhuett har en krystallklar glans og er dekorert med en håndslipt slynge som svøper seg over kuppelen.


Glassene er designet med utgangspunkt i skjønnhet, form og funksjon. En elegant borddekking med eksklusive glass sørger for god stemning og trivsel rundt bordet. Krus som passer til mange forskjellige anledninger.


Magnor alba fine line dram 7cl.

Til de store uformelle samlingene, hageselskapet eller på tur. Hva er vel bedre enn en blåswix etter endt skitur? Snappsglass på cl til sportsdrikke. Tilbake til Swix Nødvendig tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg