tirsdag 31. juli 2018

Jotun sparkel medium

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Sammenlign pris med oss. Alt du trenger av bo- og byggevarer. En lettsparkel som benyttes til utjevning av flater. Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid.


Dekker ujevnheter og skader i underlaget, og gir minimal krymping og god hefteevne. Produktet skal kun benyttes i tørre rom. Kan også benyttes til sparkling av puss og betong.


Kan sparkels ut i tykkelse 0-mm uten. Den kan påføres puss og betong, og kan også brukes til skjøtsparkling. Massen inneholder aluminiumsilikat og en må derfor beskytte øynene med ansiktsskjerm ved sliping. Tørketider Tykke lag, lav temperatur, høy luftfuktighet og liten luftbevegelse forlenger tørketiden.


Les tester og omtaler før du kjøper. Jotun mediumsparkel dekker ujevnheter og skader i underlaget, og den gir minimal krymping og god hefteevne. Mediumsparkel kan påføres puss og betong, og kan også brukes til skjøtsparkling.


Ett lätt handspackel som används till skarv och fläckspackling av gipsskivor och och andra byggskivor inomhus i torra rum. Sparkel medium 4l Jotun. Kan också användas för spackling på ytor av puts och betong. Jotuns produkter regnes som halvfabrikata, og som sådan brukes produktene ofte under forhold utenfor Jotuns kontroll. Jotun kan ikke garantere noe annet enn kvaliteten på selve.


Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Spesialist på tette underlag, suverene påføringsegenskaper og minimal krymp. Denne sparkelene kan benyttes på listverk, dører, vinduer og trepanel på vegg og i tak.


Den tørker raskt og er enkel å slipe. Benyttes til skjøt- og flekksparkling, samt sparkling av puss og betong. Deretter legger man på sparkelmasse to ganger med bred sparkel over remsen.


Skjøten blir på den måten den sterkeste delen på veggen. Sandtypesparkel har igjen andre egenskaper. Jotun har lett medium type, som brukes til vanlig skader i glassfibrer og betong.


Problemet her i tråden er vel kanskje at det er brukt aaaalt for mye sparkel under remsa, samt dratt ut alt for slapt. Legg på sparkel i falsen og dra av så det flukter med resten av plata utenfor falsen ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg