fredag 9. juni 2017

Utestue inspirasjon

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Selv om huset er i kald betong, har Gitte og Peder Tang klart mesterverket og skape en lys og innbydende utestue som nesten føles som inne.


Store glassdører som skiller den lune utekroken fra huset bidrar til å knytte de to sonene sammen og betonggulvet som flyter mellom ute og inne skaper en stilfull helhet.

LED-lys har lang leveti bruker lite strøm og tåler mer enn halogenpærer, noe som er nødvendig for en hagestue. De mest luksuriøse pergolaene er bygget slik at du kan få lysene integrert i strukturen, som for eksempel på beina, på støttebjelker og i lamellene. Du kan altså ha god kontroll på stemningen i din utestue ! Men august er fremdeles en sommermåne og sommeren bør vi nyte så lenge vi kan. Og med ei utestue kan du både forlenge sommeren og nyte regnværsdager utendørs. Det finnes flere former for utestuer.


Noen velger å sette opp klassiske lysthus eller paviljonger i hagen og innreder dem som utestue. Arkitekttegnet utestue i moduler.

Et lystbetont rom som oppmuntrer til gode opplevelser ute og inne. Enhver uteplass er forskjellig, men vi jobber mot det samme for hver eneste – At den skal brukes mest mulig. Her får du inspirasjon til hva du kan gjøre for å bruke terrassen, balkongen, eller verandaen din flere dager i året. Med pergola, innglassing, utestue , eller skjerming med screen, kan enhver uteplass bli en drøm! Hagen ble gravd opp i forbindelse med drenering rundt huset vårt, og det var helt nødvendig med en ny uteplass bak huset.


Ideen om en utestue hvor vi kunne nyte både varme og kalde kvelder fra tidlig vår til sein høst, stod tidlig som et sterkt ønske. Vi tegnet og bygde både terrasse på kvm og utestuen på 1kvm selv. Slik bygger du din egen utestue. Her kommer en oppdatering til saken om utestua vår, med byggetegninger, tips og en slags oppskrift. Hvorfor skal du kjøpe komplett hagestue og vinterhage hos oss i Uteplassen.


Vel, svaret er enkelt! Vi har faktisk levert hagestuer til norske forbrukere i år. Her får du de beste tipsene og rådene om hva du bør tenke på når du skal kjøpe eller bygge egen hagestue. Vinterhage og hagestue, Grønt Fokus er Norges største og ledende leverandør av drivhus, veksthus, hagestue og vinterhage. Her har vi valgt Jumbolite klar takplate.


Bruk alternativt Sunglaze terrassetak på din Utestue. Materiallisten viser produktet laget i cu-impregnert trevirke.

Dersom du ønsker å bygge i andre materialer bytter du til kvaliteter som f. Møre Royal, Kebony, Varmebehandlet furu eller Sagawood. Valg av materiale gir produktet en særegen stil. Ekstra utestue Skal du bygge vinterhage, lysthus eller anneks finner du inspirasjon her.


Vi er mange som drømmer om en vinterhage eller et lysthus hvor følelsen av å være ute er med deg selv om du sitter inne. Inspirasjon til uteplassen I dette galleriet kan du se kombinasjoner av stoler, bor hylleseksjoner, oppbevaring og mye mer som du kan ha utendørs. Klikk på bildene for mer informasjon om produktene i rommene. Med Plastmo sin nye Utestue får du nå en komplett vinterhage med både vegger og tak. Classic vinduselementer kommer i to ulike høyder både med fastkarm vinduer og topphengslede vinduer, og monteres sammen med TwinLite termotak.


Finn inspirasjon fra noen utvalgte prosjekter ang. Her kan du fort oppdage nye idéer til ditt neste hageprosjekt. Med våre modulprodukter kan du bygge din egen hagestue i henhold til dine ønsker og spesifikasjoner! Uteplassen er stolt leverandør av vinterhager og hagestuer som er tilpasset norske forhold. Start planleggingen av din nye uteplassen sammen med oss.


Vi hos Willab Garden vil gjerne tilby deg et bredt og prisgunstig utvalg av kvalitetsprodukter innen drivhus, hagestuer, uteplasser og annet, som hjelper deg til å skape ditt favorittrom i hagen! Hos oss finner du alltid masse inspirasjon til drivhus, hagestuer, plantedyrking og interiør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg