mandag 19. juni 2017

Grand cru soft skål

Grand cru soft skål

Kjøp Soft karbonfilter til en bra pris hos Elkjøp! Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk! Se ukens kampanjeprodukter her. Stort utvalg og lave priser! Gratis frakt og levering innen dager!


Grand cru soft skål

Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør.


Klubbpris Nettsortiment. Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk. Det opphøyde glasset med stett gir borddekkingen en lett og et elegant uttrykk, og glasset fremhever fargene på retten du serverer. Disse skålene har en god størrelse som gjør dem velegnet til mange formål: frokost, suppe, salat, servering av snacks. Vanlig pris: kr 1800.


Special Price kr 1665. Kan brukes til frokost, salat,. Se Flagshipstore-butikkene. Selv om serien ikke stjeler fokus, er det vanskelig å unngå å legge merke til den karakteristiske rillen, som går igjen på alle elementer til serien. Det er enkelt å stable skåler og tallerkener, slik at du sparer plass i skuffer og skap – eller du kan sette dem frem for en fin buffé.


Grand Cru serien er skapt for å sette maten i fokus. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Ta serveringen til nye høyder med denne nye opphøyde skålen. Den er både multifunksjonell og stilig, og gjør seg godt på et dekket bord.


Grand cru soft skål

Høyden på skålene er 2cm. Settet inneholder stk skåler. FINN NÆRMESTE FORHANDLER. Det ’opphøyde’ glasset gir borddekkingen et lett look og setter nytt perspektiv på alt fra morgenyoghurt med friske bær til fruktsalat, ferske reker og andre forretter til oliven og snacks til velkomstdrinken.


Flere butikker i Norge forhandler produktene våre. Både størrelsen og det enkle designet av glass, gjør denne skålen svært anvendelig. Bruk den for servering av salat eller annen mat, eller som vispeskål i matlagingen. De små glasskålene er både velegnet som frokostskåler, til servering av porsjonsanretninger og ikke minst til å røre en dressing. Den enkle designen danner en god base på kjøkkenet hele livet, og er lett å kombinere med andre sett.


Skålene er henholdsvis lavet i porcelæn, glas og plastik – de består alle af et slidstærkt materiale, så de kan holde til at blive anvendt hyppigt. Du får altid hurtig og billig levering af alt inden for køkken og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg