onsdag 14. juni 2017

Nordal hylle

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Ingolf ble veldig inspirert av indiske møbler og startet med å importere vakre indiske møbler til Danmark, som han solgte videre. Hyllen er laget i metall av messing og med glasshyllene som kombinasjon, så fremstår hyllen svært eksklusiv og lukseriøs!


Pynt opp med dine fineste pyntegjenstander! OBS kan forekomme forsinkelser! En praktisk hylle med rom.

Heng den på veggen og fyll den med lekre pyntegjenstander, bøker og magasiner. Dersom varen du har bestilt sendes fra vår leverandør i Danmark og ikke i fra vårt lager i Norge kan det være noe lenger leveringstid. Legg til i handlekurv.


Sammenlign priser og se beste tilbud i Prisguiden. Nordal - Reol, Svart Tre, Hyller. Reolen har tre hyller og finishen med det sorte nettingen er enestående! Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning.


Euklides leverer over hele landet.

Besøk oss i vårt Showroom. Hvilken hylle passer ditt behov? Få inspirasjon og se gode hylle -løsninger her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Tinekhome Stål skap 72x40cm høyde 232cm kr 16. Her finner du vegghylle, String hylle og hattehylle av merker som Muuto og VidaXL. Se vårt store utvalg av Stumtjener til gode priser.


Retur rett innenfor dager. Golden display ger en härlig känsla av elegans till ditt hem! Utsolgt NOK 69-Vis mer. Klesstativ med hyller og skuff. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering.


Den inredning du väljer speglar den du är. Oppbevaring til lave priser. Et favorittskap som vi elsker! Dette fine skapet i teak og rotting er en stor hit i trendbildet for i år.


Skapet er både praktisk med sine to hyller og to dører.

Frakt er inkludert til de fleste adresser i Norge. Om det ikke gjelder til din adresse tar vi kontakt for videre avtale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg