fredag 9. juni 2017

Gulvlakk

Gulvlakk

Finn gulvlakk hvis du ser nå. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje.


MAXBO har lakk som beskytter treverket: gulvlakk , kvistlakk og universallakk. Vi skiller mellom løsemiddel- og vannbaserte gulvlakker. Kjøp på nett eller i butikk. Visste du at vannbasert gulvlakk gulner mye mindre enn løsmiddelbasert gulvlakk ? Når det kommer til overflater på gulv eller trapp, og hva de skal tåler av bruk, snakker vi ofte om slitestyrke.


TreStjerner Gulvlakk er den mest slitesterke av våre enkomponente gulvbehandlinger. Hos Beckers finner du gulvmaling og gulvlakk av høy kvalitet for betong, tre og parkett. En fordel med å bruke gulvlakk med farge er at vedlikeholdet er uhyre enkelt. Hos oss finner du gulvlakk i alle farger. I tillegg skiller vi mellom vannbaserte og løsemiddelbaserte lakker.


Gulvlakk

Besøk vår nettside nå! Den er slitesterk, tørker hurtig og luktsvak. Har du spørsmål om gulvlakk med farge eller noen av våre andre produkter er det bare å ta kontakt via skjemaet her på våre nettsider.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi tar alle henvendelser seriøst og svarer så hurtig vi kan. FDV-datablad - Norsk. Trestjerner Gulvlakk Vannbasert.


HMS-datablad - Engelsk (UK) HMS-datablad - Norsk. På lager i disse byggevarehusene Du må legge minst vare i handlevognen. Teknisk datablad - Norsk. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid.


Det er mye sjel i tregulv, men de trenger som regel litt omsorg for virkelig å blomstre. Med ny lakk kan et gammelt gulv se nytt og friskt ut. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Lakken er hurtigtørkende og luktsvak. Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de.


Fås i blank, halvblank og silkematt. Det som er sikkert er at det tar tid å finne den rette - og å velge rett veggfarge kan være like. Den gir en lys trefarge og er veldig lett å. Les tester og omtaler før du kjøper. Basert på vår årige erfaring med å bringe frem det beste i tregulv, er Bona stolte av å tilby et bredt spekter av miljøvennlige produkter for sliping. Gulvlakk gjør at du ser det vakre treverket, selv om det er lett å holde rent.


Kan man bli forelsket i en farge? Bona Novia er en universell 1-komponent, vannbasert lakk som kan brukes både som en topplakk og grunning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg