onsdag 7. juni 2017

House doctor gulvteppe

House doctor gulvteppe

Hos oss finner du tepper til alle gulv. Du er velkommen til å bestille! House Doctor - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Finn det perfekte teppet for hjemmet ditt i vårt store utvalg.


Teppet er laget i 1 bomull og har en vakker blåfarge som grenser mot grått. Teppet har en base i en gråblå fargeskala, har et grafisk mønster i ulike størrelse og med franser på hver kant. Sammenlign priser og se beste tilbud i Prisguiden.


Produktene kan enkelt kombineres for et personlig uttrykk. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Svart, Grå, Polyester,.


Bash passer utmerket i gangen, foran senga eller på et stort bad. Teppet skaper en varm, trivelig følelse og er deilig å gå på. Det er et nøytralt gulvteppe som passer de fleste hjem men som likevel tilfører det lille ekstra. Den har en naturhvit base med et sort grafisk blokkmønster, og ettersom den er håndtrykket har hvert teppe sitt unike uttrykk. Et vevet teppe med frynser skaper en varm, trivelig følelse og er mykt å gå på.


Vi vil dog alltid ha størst utvalg i våre fysiske butikker på Bolina og Stasjonen, samt et enormt utvalg av bestillingsvarer du kan velge mellom. Hyllene er fulle av bl. Behandlingen er godt dokumentert og svært vanedannende! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Industri og vintage er den røde tråden som går gjennom deres produkter. I en gang, under et spisebord eller i stuen blir det et umiddelbart blikkfang som du kommer til å elske. Passer fint som gulvteppe ved sengekanten, i gangen eller stuen. Kan også brukes som veggpynt eller som en fin løper på spisebordet. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten.


Dette teppet kommer i en fantastisk grå farge med en nydelig grafisk design. Teppet kan brukes til å dele opp områder i større rom så vel som myke opp uttrykket i hjemmet. Gulvteppe Tribe X 200. Gratis frakt og levering innen dager!


Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Er du mere til en avslappet og boheme-inspirert måte å innrede ditt hjem på, er der også råd for det. Ib Laursen gulvteppe med håndprintet jute, lar din personlige stil stråle i gjennom og lar deg skape det rom, som du føler deg aller mest hjemme i. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig.


House doctor gulvteppe

Legg et mønstret gulvteppe i dype nyanser der hvor du har lyst på litt mer liv og farge, enten det er i stuen, på soverommet eller i gangen. Har du mye gulvplass, kan to-tre tepper i forskjellige størrelser legges sammen i en kul collage. Gjør både inneklima og føtter glade med et gulvteppe i topp kvalitet. Vi har et stort utvalg av flotte tepper.


Hos Bohus er det mange gulvtepper å velge mellom, vi har flosstepper, ulltepper og saueskinsstepper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg