torsdag 29. juni 2017

Maling til kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken. Finn Maling Til Kjøkken.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.

I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun. Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken , som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male, ble hun veldig glad! Har du funnet farge til kjøkkenet ? Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge rom så trykk Se flere farger’ og prøv vår store fargevelger.


Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene. Forandring fryder, men det er ikke sikkert du trenger å gå drastisk til verks, selv om du ønsker ny kjøkkeninnredning. Er selve kjøkkenet greit og velfungerende, kan mye gjøres med et par strøk maling.

Det er ikke vanskelig, men det er viktig å være nøyaktig. Ikke klar for å male? Matte farger ser ofte penere ut på veggen, og gir bedre kontraster – men dette er i bunn og grunn en smakssak.


Her viser vi hvordan. Maling av møbler krever en hardere maling som tåler mekanisk slitasje. Men, du kan også spraylakkere kjøkkenet selv. Malermester Ole Andreas Klaveness har lang erfaring med ulike former for maling , og har blant annet jobbet med spraylakkering av kjøkken.


Foss tror at å smøre maling på benkeplaten vil resultere i regelrett kliss. Overflaten vi bli klissete og det vil være en altfor stor slitasje på malingen til at den kommer til å holde seg intakt og fin, forklarer eksperten. I tillegg vil det bli problem med vedheft på laminaten, avslutter han.


En hensiktsmessig rekkefølge er først speil, deretter kanter og til slutt ramtre. Vanntynnbar maling tørker raskt, så det er viktig å jobbe systematisk. Nytt kjøkken med ekte rust 14. Familien i eneboligen i Drøbak valgte en noe spesiell maling , og nå fremstår kjøkkenet som flunkende nytt - og rustent!


Sot, støv og skitt setter seg lettere i en matt maling. Glansgraden Gjør flaten lettere å vaske ren. Tilsvarende kommer eventuelle feil i underlaget frem.


Kjøkkenet fikk et helt nytt uttrykk med litt maling.

Det ble roligere og fikk et mer moderne preg over seg. Jeg brukte LADY Wonderwall som er en slitersterk maling og lett å vaske. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg fjernet tapeten!


Det vanligste er å bruke matte veggmalinger til stuen. Skal du male stue, barnerom, kjøkken , våtrom eller soverom? Matte malinger gir et lunt og mykt uttrykk, og fremhever detaljer i rommet på en diskré måte.


Til rom som utsettes for generelt hardere bruk, slik som kjøkken og entré finnes det malinger med ekstra god vaskbarhet og slitestyrke. Barnerom anbefales å males med helsevennlig maling. Ikke kutt ut den lette mattingen mellom strøkene, i alle fall ikke på forsiden. Med god tilrettelegging av arbeidsplassen kan du være effektiv med mange fronter.


Feks flere arbeidsbord og en L, C eller nesten firkant, hvis du har plass. Kanskje et par ekstra hender til å henge frontene opp til tørk etter maling. Det er en mørkegrå farge som virkelig fikk kjøkkenet til å komme til sin rett! Tenk på at du bør anvende maling for panel så skapene tåler den slitasje de utsettes på i et kjøkken.


Vi fikk samtidig anledning til å bytte beslagene på skapene. Grunning av nytt treværk sørger for at treet suger til seg maling jevnest mulig. Hvis du ønsker å male badeværelse skal dette rommet også grunnes. Når du skal i gang med malingen er det alltid viktig å ha riktig utstyr og egnet maling for prosjektet.


Som redskap til overflatebehandlingen er det mulig å bruke pensel, rulle og sprøyte. Maling har mange fordeler siden det beskytter underflaten mot fukt og vil senere gjøre det lettere for deg å vedlikeholde veggen. Du kan bestille alt på nettet og få det levert hjem, eller så kan du låne henger.


Vi har alle typer maling til en billig penge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg